1
PC-tilbehør

Web-kamera

  Web-kamera

  Dele web-kamera

  Skype-sertifiseringen garanterer høykvalitetsvideo og -lyd som gjør at du kan dele det beste i livet med andre. Maksimal funksjonalitet med sann 1,3 megapikslers video. Enkelt med et Philips-multimediehodesett. Moro med Endre bakgrunnen. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dele web-kamera

Skype-sertifiseringen garanterer høykvalitetsvideo og -lyd som gjør at du kan dele det beste i livet med andre. Maksimal funksjonalitet med sann 1,3 megapikslers video. Enkelt med et Philips-multimediehodesett. Moro med Endre bakgrunnen. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Dele web-kamera

Nyt hvert øyeblikk

 • Endre bakgrunnen

  Endre bakgrunnen

  Bytt ut den ordentlige bakgrunnen og lur vennene dine til å tro at du er et helt annet sted. Du kan bevege deg og chatte som vanlig, mens programvaren automatisk fyller inn bakgrunnen. Du kan velge mellom 15 flotte bakgrunner eller laste opp og vise din egen favorittbakgrunn.

 • Legg til din egen logo for å gjøre web-sendingen mer personlig

  Legg til din egen logo for å gjøre web-sendingen mer personlig

  Gjør web-sendingen eller bloggen mer personlig ved å legge til din egen logo. Denne spesielle programvaren gjør at du kan sette inn et lite bilde i et hvilket som helst hjørne av videostreamingen, på samme måte som TV-kanallogoene vises på TVen.

 • Sann 1,3 megapikslers oppløsning gir ekstra høy bildekvalitet

  Du går ikke glipp av noe med sann 1,3 megapikslers videooppløsning. Suverene bilder i bevegelse med høy kvalitet for web-kamerabruk som er godt for øyet.

 • Flere detaljer med 8 megapikslers oppløsning (interp.) på bilder

  Web-kameraet gir deg flere detaljer med 8 megapikslers (interpolert) oppløsning på bildene. Dette er høyt nok for å skrive ut bilder i posterstørrelse med høy oppløsning.

 • En naturtro opplevelse takket være video med 60 rammer per sekund

  Skap naturlig video med full bevegelse og 60 rammer per sekund. Den er ideell til videochatting med vennene eller til hjemmeovervåkning med høy kvalitet.

 • 5x digital zoom for flotte nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Vidvinkellinse samler flere mennesker innenfor videorammen

  Vidvinkellinsen i høykvalitetsglass gir deg en større synsvinkel. Linsen virker på samme måte som en vidvinkellinse på et fotokamera, og får flere personer med i bildet uten at det går ut over videokvaliteten.

 • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • Skype-sertifisert

  Dette web-kameraet er sertifisert av Skype. På den måten kan du være sikker på at du får video og lyd med høy kvalitet, gratis ringetid og direktemeldinger til hvor som helst i verden.

 • Høykvalitetslyd takket være den innebygde retningsbestemte mikrofonen

  Opplev høykvalitetslyd takket være en innebygd retningsbestemt mikrofon. Snakk naturlig og fritt, eller legg til lyd på et videoklippopptak.

 • Støyreduksjon forbedrer klarheten i talen

  Denne fremragende støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen, både i stille og støyende omgivelser.

 • Multimediehodesett og hodemikrofon gir best lydkvalitet

  Sammen med webkameraet får du med et Philips multimediehodesett. Hodemikrofonen sørger for optimal lydkvalitet og er behagelig å bruke.

 • Spennende videorammer og effekter

  Du kan gjøre det morsomt å chatte ved å legge til det uventede. Overrask vennene dine med en av ti tematiske rammer rundt ansiktet ditt. Eller du kan more dem med spesielle effekter som viser deg i negativ, preget eller til og med forvrengt stil.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i