Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  Slå på bassen, føl kraften

  PC 2.1-høyttalere

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Slå på bassen, føl kraften

med separat lydforsterker

 • Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking for dyp og effektfull lyd

  Dynamisk bassforsterking maksimerer musikkopplevelsen ved å forsterke bassen i musikken uansett volum - lavt eller høyt – med ett tastetrykk! De laveste bassfrekvensene blir vanligvis borte når volumet er lavt. For å motvirke dette kan du slå på dynamisk bassforsterking for å forsterke bassnivåene, slik at du kan nyte den samme gode lydgjengivelsen også når du senker volumet.

 • Fungerer med MAC og PC

  Fungerer med MAC og PC
 • Bassreflekshøyttalere gir en dyp og kraftig bass

  I kabinettet blir det fra høyttalerelementets bakside generert en luftstrøm som føres ut gjennom akustisk justerte kanaler, og som gir en kraftigere og mer realistisk bassgjengivelse.

 • Diskant- og basskontroll med enkel innstilling

  Diskant og bass er equalizer-funksjoner som styrer henholdsvis de høye og de lave lydfrekvensene. Diskanten regulerer forsterkingen av de høyeste tonene i musikken, mens bassen styrer forsterkingsnivået for de lave tonene. Ved hjelp av opp- og nedtaster kan du legge mer eller mindre vekt på høye og lave toner eller velge en flat innstilling for å høre musikken slik den ble spilt inn. Med diskant- og basskontroll kan du spille av musikken slik du liker den.

 • Gled deg over musikk, spill, filmer, TV og videoer på Internett

  Den perfekte følgesvennen til den bærbare PCen, slik at du kan spille av multimediemusikk og -videoer med fantastisk lydkvalitet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i