Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  Kraftig bass

  Fire avanserte integrerte kretser driver subwooferen og de to satellitthøyttalerne for å gi lyd av høy kvalitet, og Philips SPD-bassportteknologien sørger for ren, dyp bass. Med en effekt på 60 W får spillerne den eksplosive bassen de ønsker seg. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Multimediehøyttalere 2.1

SPDTM-bassport, 3 tommers satellittdriver, 5, 25 tommers subwoofer, 130 W SPA7380/12 Finn lignende produkter

Kraftig bass

Ta spillingen opp på et nytt nivå

 • 60 W utgangseffekt

  60 W utgangseffekt

  60 W utgangseffekt – Wow! Vi som er spillere, ønsker oss sterkere effekt fordi når det gjelder spillhøyttalere, gir større lydutgang bedre bass og total lydkvalitet. Så du kan nyte det neste spillet ditt med denne kraftige, store utgangseffekten på 60 W, noe som gir deg all den eksplosive bassen du vil ha.

 • Avanserte integrerte kretser

  Avanserte integrerte kretser

  De integrerte kretsene fra Philips i denne høyttaleren er svært avanserte. Vanlige høyttalere har fra én til maksimalt tre kanaler, men med denne høyttaleren får du fire kanaler, slik at du får den forbedrede lydkvaliteten du trenger. Philips bruker fire integrerte forsterkerbrikker til å drive de to kanalene til de to satellitthøyttalerne og de to kanalene til subwooferen. Disse TDA7379-forsterkerbrikkene gir et solid grunnlag for kvalitetslyd og all strøm som kreves for å drive basshøyttaleren og satellitthøyttalerne.

 • Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Philips' Sound Purification Duct-bassportteknologi (SPD) gir de dype, rene tonene i den opprinnelige basslyden. Den spesielle akustiske dempingen som Philips har utformet, bruker et SPD-skummateriale for å behandle den indre overflaten til basspipen, og reduserer støyturbulensen og stabiliserer tuningfrekvensen. Philips' tekniske tester og forbrukertester bekrefter at denne bufferen gir mindre farget bass med renere kvalitet.

 • Basshøyttalerdrivermateriale i polypropylen

  Basshøyttalerdrivermateriale i polypropylen

  Polypropylenmaterialet (PP) i driveren, som er tungt, gir bedre bass. Det kan hjelpe lydbølgene med å rulle ut og lager mer bass med bedre klarhet og balanse. Den er enklere å integrere med fulltonedrivere og gir mindre vibrasjoner.

 • AUX-inngang og hodetelefonutgang på kablet kontroll

  AUX-inngang og hodetelefonutgang på kablet kontroll

  Nå er det enda enklere og mer praktisk å nyte favorittmusikken og underholdningen via AUX-inngangen og hodetelefonutgangen på kablet kontroll. Vanligvis må du koble fra 3,5 mm jack-kontakten hvis du vil koble til en annen enhet enn PCen, noe som ikke alltid er hensiktsmessig. Med AUX-inngang og hodetelefonutganger foran får du høre musikk raskt og enkelt rett fra nesten alle enheter.

 • Den lange rørdesignen genererer mer bass

  Alle spillerne vil at høyttalere deres skal ha så mye bass som mulig, og disse høyttalerne er spesielt utformet for å levere bassen du ønsker. Den lange rørdesignen til denne satellitthøyttaleren gir bedre lydkvalitet med utvidet bass. Dette skaper mer volum, slik at mer bass genereres, og du får mer underholdning fra spillene.

 • Høyttalerutforming med bassport med sidekanaler

  Den spesialutformede bassporten med sidekanaler på disse spillhøyttalerne gir mer romslig lyd med fyldigere bass. Perfekt for de virkelig spennende spilløktene!

 • Kurvelineært kabinett for godt avrundet lyd

  Den kurvelineære utformingen til kabinettet ser ikke bare pen ut, men er også formet for å gi balansert lyd som strømmer ut mer naturlig og i sin opprinnelige form. Du får mindre forvrenging og farging av lyden, og du kan være sikker på at favorittmusikken alltid låter slik den skal. Philips kan lyd, og vi sørger for at lyd ikke bare høres bra ut, men ser bra ut også.

 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i