Multimediehøyttalere 2.1

  Multimediehøyttalere 2.1

  PC-høyttaler med kraftig, rik lyd

  50 W effekt støttet av patentert SPD™-bassportteknologi gir dype, avrundede toner med mindre forvrengning med SPA7355/12. Designen med toveis diskanthøyttaler i tillegg til basshøyttaler gir både høye og lave frekvenser og mellomtonefrekvenser, noe som maksimerer effekten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Multimediehøyttalere 2.1

SPDTM-bassport, 2, 75 tommers satellittdriver, 5, 25 tommers subwoofer, 120 W SPA7355/12 Finn lignende produkter

PC-høyttaler med kraftig, rik lyd

Uovertruffen lydopplevelse

 • Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Nyskapende SPD™-bassportteknologi for dype, avrundede toner

  Philips' Sound Purification Duct-bassportteknologi (SPD) gir de dype, rene tonene i den opprinnelige basslyden. Den spesielle akustiske dempingen som Philips har utformet, bruker et SPD-skummateriale for å behandle den indre overflaten til basspipen, og reduserer støyturbulensen og stabiliserer tuningfrekvensen. Philips' tekniske tester og forbrukertester bekrefter at denne bufferen gir mindre farget bass med renere kvalitet.

 • Toveis diskant + bass-høyttalerdesign

  Toveis diskant + bass-høyttalerdesign

  En høyttaler med dobbelt frekvensområde og to drivere produserer høye frekvenser fra diskanthøyttaleren og lave frekvenser og mellomtonefrekvenser fra basshøyttaleren. Dette maksimerer effekten med en mer balansert lyd enn den fra den mer vanlige énveis-løsningen, hvor én driver må produsere alle frekvensene. Så du kan få bedre lyd med klar vokal og høye toner sammen med solid bass. Du kan få alt til en svært konkurransedyktig pris med denne nyeste serien av høyttalere fra Philips.

 • Diskanthøyttaler i Mylar-materiale gir høydefinisjonslyd

  Diskanthøyttaler i Mylar-materiale gir høydefinisjonslyd

  Det unike Mylar-materialet som brukes i diskanthøyttalerne, gir fantastisk tydelig lyd. Hele det høyfrekvente registeret blir gjengitt perfekt, slik at musikk blir levende, og filmer høres ut slik de skal. Diskanthøyttaleren er en svært viktig del av toveis-konstruksjonen og forbedrer de høye frekvensene, noe som resulterer i renere, mer romslig og mer presis lyd i tospann med basshøyttaleren. Forbedret klarhet betyr at du kan gjenkjenne alle de ulike elementene i musikken. Lytt til hvert enkelt instrument, hør vokalen mer tydelig og gled deg over musikk i forfriskende detaljer.

 • Praktisk aux-inngang og hodetelefonutgang på forsiden av høyttaler

  Praktisk aux-inngang og hodetelefonutgang på forsiden av høyttaler

  Nå er det enda enklere og mer praktisk å nyte favorittmusikken og underholdningen via aux-inngangen og hodetelefonutgangen foran på disse høyttalerne. Vanligvis må du koble fra 3,5 mm jack-kontakten hvis du vil koble til en annen enhet enn PCen, noe som ikke alltid er hensiktsmessig. Med aux-inngang og hodetelefonutgang foran får du høre musikk raskt og enkelt rett fra nesten alle enheter.

 • 50 W RMS total utgangseffekt

  Denne Philips-høyttaleren har en total utgangseffekt på 50 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Drivermateriale i polypropylen

  Polypropylen-materialet (PP) i driveren er mykt og gir bedre høyfrekvente lyder. Det hjelper lydbølgene med å rulle ut og lager en renere lyd med bedre klarhet og balanse. Det lette materialet er enklere å integrere med diskanthøyttaleren, og gir mindre vibrasjoner.

 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

 • Attraktiv høyglanset overflate

  Høyglanset "pianosvart" overflate tar seg særdeles godt ut i både klassiske og moderne hjem.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i