Multimediehøyttalere 2.0

  Multimediehøyttalere 2.0

  Dynamisk lyd

  Med kraftig 3 W RMS-stereo ut og stilig høyglanset overflate har Philips-høyttalerne SPA1260/12 både klassisk design og lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Multimediehøyttalere 2.0

Hodetelefonutgang, lyd inn, 12 W SPA1260/12 Finn lignende produkter

Dynamisk lyd

med denne PC-høyttaleren

 • 3 W RMS total utgangseffekt

  3 W RMS total utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 3 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • Praktisk aux-inngang og hodetelefonutgang på forsiden av høyttaler

  Praktisk aux-inngang og hodetelefonutgang på forsiden av høyttaler

  Nå er det enda enklere og mer praktisk å nyte favorittmusikken og underholdningen via aux-inngangen og hodetelefonutgangen foran på disse høyttalerne. Vanligvis må du koble fra 3,5 mm jack-kontakten hvis du vil koble til en annen enhet enn PCen, noe som ikke alltid er hensiktsmessig. Med aux-inngang og hodetelefonutgang foran får du høre musikk raskt og enkelt rett fra nesten alle enheter.

 • Bassreflekshøyttalere gir en dyp og kraftig bass

  I kabinettet blir det fra høyttalerelementets bakside generert en luftstrøm som føres ut gjennom akustisk justerte kanaler, og som gir en kraftigere og mer realistisk bassgjengivelse.

 • Attraktiv høyglanset overflate

  Høyglanset "pianosvart" overflate tar seg særdeles godt ut i både klassiske og moderne hjem.

 • Den godt dempede driveren reduserer vibrasjoner og forvrenging av lyd

  En enkel høyttalerdriver utsettes vanligvis for en spesifikk frekvensdelingsvibrasjon nær kanten av membranen, noe som ofte resulterer i litt forvrenging av lyden. Måten å bekjempe dette problemet på, er å bruke Mylar rundt drivermembranen. Mylar er en uniform monomer og et mye lettere materiale enn det som vanligvis brukes. Dette omgir membranen i en helt symmetrisk ring, og den resulterende dempereffekten undertrykker de asynkrone vibrasjonene, noe som gir en mer balansert og naturlig lyd.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i