Trådløs TV-link

  Trådløs TV-link

  Del dine satellitt- og abonnementskanaler

  Koble til opptil fire enheter til denne trådløse TV-linken, og se på den enheten du vil uten å bytte kabler. Bytt fra én enhet til en annen ved hjelp av fjernkontrollen som følger med.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Del dine satellitt- og abonnementskanaler

uten ledninger

 • Se på en annen videoenhet på en annen TV

  Den trådløse tilkoblingen bruker standard SCART- og cinchplugger som brukes av lyd-/videoenheter av nesten alle merker. Hvis enheten har én av disse kontaktene, fungerer den sammen med den trådløse tilkoblingen

 • Koble til fire enheter samtidig

  Den enkle måten å veksle mellom DVD-spiller, satellittmottaker, videospiller og set-top-boks på uten å måtte konfigurere hele hjemmekinooppsettet på nytt. Den trådløse TV-linken har fire separate innganger med hver sin SCART-kontakt, slik at du kan koble til opptil fire enheter.

 • Velg mellom fire videoenheter på den andre TVen

  Den enkle måten å veksle mellom DVD-spiller, satellittmottaker, videospiller og set-top-boks på uten å måtte konfigurere hele hjemmekinooppsettet på nytt. Den trådløse TV-linken har fire separate innganger med hver sin SCART-kontakt, slik at du kan koble til opptil fire enheter.

 • Fungerer sammen med DVD+RW/DVD/videospiller/set-top-boks og mange andre

  Utvid mulighetene dine til å se på filmer, sportsbegivenheter, direktesendinger og en rekke TV-kanaler overalt i huset. Den trådløse TV-linken kan overføre A/V-innhold fra alle merker av dekodere for betalings-TV og løssalg av programmer og fra satellittmottakere, set-top-bokser, DVD-spillere, videospillere og videokameraer.

 • Kompatibel med de fleste videoenheter og -merker

  Den trådløse tilkoblingen bruker standard SCART- og cinchplugger som brukes av lyd-/videoenheter av nesten alle merker.

 • Få tilgang til fire enheter med et knappetrykk

  Du trenger ikke å bytte kablene til senderen for å vise innhold fra en annen videoenhet på den andre TVen. Det er bare å trykke på valgknappen for å bytte enhet.

 • Enheten kan betjenes i et lukket kabinett

  Hvis du plasserer lyd-/videoenheter i et kabinett, kan du ikke betjene dem med en vanlig IR-fjernkontroll. Med Philips' trådløse fjernkontroll-link kan du betjene disse enhetene med kabinettdørene lukket takket være en RF-basert link som fanger opp de infrarøde signalene fra en fjernkontroll og konverterer dem til RF. Mottakerenheten konverterer dem tilbake til IR.

 • Spill inn en hvilken som helst kilde, uansett hva du ser på

  Takket være denne innspillingsfunksjonen kan du spille inn en hvilken som helst A/V-inngangskilde uansett hva du ser på hoved-TVen eller den andre TVen. Bare angi hvilken enhet senderboksen skal spille inn på video- eller DVD-R-spilleren.

 • Mindre rot og styr og ingen kabellegging eller boring

  En trådløs tilkobling på 2,4 GHz mellom mottakeren og senderen gjør at det ikke er nødvendig å legge kabler eller bore hull i veggene.

 • Trådløst signal går gjennom tak og vegger

  Du trenger ikke å kjøpe eller leie duplisert A/V-utstyr. Det trådløse RF-systemet utvider mulighetene dine til å se på DVD-filmer og satellitt- eller TV-kanaler overalt i huset. Med en rekkevidde på opptil 30 meter i huset leverer systemet video og stereolyd av høy kvalitet uansett hvor den andre TVen er plassert.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i