Hodesett med ørebøyle

  Hodesett med ørebøyle

  Nøyaktig passform

  Lytt til fantastisk lyd samtidig som du har det komfortabelt. Disse ørebøylene som kan dreies, tilpasser seg øret og sitter mykt, men samtidig sikkert. Siden du kan velge blant tre ulike putestørrelser, kan du velge den størrelsen som passer øret ditt best mulig slik at den suverene lyden ikke forstyrres av bakgrunnsstøy.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nøyaktig passform

Kraftige høyttalere som gir deg god lyd

 • Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Du kan velge mellom tre deksler til øret, fra liten til stor størrelse, noe som sørger for at du garantert finner et sett som gjør at disse Philips-øretelefonene passer perfekt til øret ditt.

 • Integrert mikrofon og ringeknapp

  Integrert mikrofon og ringeknapp

  Med den integrerte mikrofonen og ringeknappen kan du bruke dette Philips-hodesettet til musikk og samtaler fra mobiltelefonen din. Gled deg over håndfri ringing mens du enkelt kan ta imot og avslutte samtaler fra hodesettet.

 • En 1,2 m lang ledning som er ideell for utendørs bruk

  En ideell ledningslengde som gir deg frihet til å ha lydenheten hvor du vil.

 • Anti-trekk design for ekstra sikker passform

  Den unike designen sørger for at hodetelefonene blir værende i øret uansett hva du foretar deg. Hvis det trekkes i ledningen, tetner grepet til.

 • Fleksibel gummibøyle med en komfortabel og sikker passform

  Gummibøylene har et glisikkert håndtak slik at den sitter ekstra sikkert og komfortabelt i flere timer. Ideell for aktive mennesker.

 • Passiv støyisolering for bedre lyd ved lavt volum

  De perfekt tilpassede hodetelefonene stopper uønsket bakgrunnsstøy som forstyrrer opplevelsen av favorittmusikken. Dette betyr at du også kan nyte den overlegne lydkvaliteten ved lavere voluminnstillinger og dra fordel av lengre batterilevetid.

 • Turbo-bass gir enestående, dype og dynamiske basstoner

  Den unike bassbølgedesignen "turbolader" de lave tonene ved å sende dem mot ørene dine. Resultatet er en utrolig realistisk og mer nyansert lydopplevelse.

 • Bitteliten, effektiv driver for perfekt tilpasning og perfekt lyd

  Det vil si at du kan nyte den suverene kvalitetslyden i hodetelefonene dine selv ved lavere voluminnstillinger. En annen fordel er at batteriet varer lenger.

 • Tilpass lyden og knappene slik du ønsker dem med appen Philips Headset.

  Last ned appen Philips Headset for å tilpasse lyden i hodesettet slik du vil ha den, samt tilpasse fjernkontrollen for å svare på / avslutte en samtale, spille av musikk / stoppe musikk midlertidig, justere volumet opp/ned og skifte sang.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i