1
Hodetelefoner

Hodetelefoner med ørebøyle

  Hodetelefoner med ørebøyle

  Førsteklasses lyd

  Gled deg over flott lyd som også er svært komfortabel. Disse bøylene kan tilpasses ørene, slik at du får en behagelig, men stødig passform. Hodetelefoner med ørebøyle av høy kvalitet som er laget for iPod, med kontroll på ledningen som kan betjenes med én hånd.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Førsteklasses lyd

Laget for iPod-kontroll

 • Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Du kan velge mellom tre deksler til øret, fra liten til stor størrelse, noe som sørger for at du garantert finner et sett som gjør at disse Philips-øretelefonene passer perfekt til øret ditt.

 • Kontroll over iPod ved fingertuppene

  Med kontrollen på ledningen kan du enkelt skru volumet opp eller ned, gå til neste eller forrige sang, spole fremover og bakover, starte eller sette på pause sangene på iPoden. Den lar deg betjene kontrollene med én hånd og garanterer en unik brukeropplevelse.

 • Anti-trekk design for ekstra sikker passform

  Den unike designen sørger for at hodetelefonene blir værende i øret uansett hva du foretar deg. Hvis det trekkes i ledningen, tetner grepet til.

 • En 1,2 m lang ledning som er ideell for utendørs bruk

  En ideell ledningslengde som gir deg frihet til å ha lydenheten hvor du vil.

 • Bitteliten, effektiv driver for perfekt tilpasning og perfekt lyd

  Det vil si at du kan nyte den suverene kvalitetslyden i hodetelefonene dine selv ved lavere voluminnstillinger. En annen fordel er at batteriet varer lenger.

 • Passiv støyisolering for bedre lyd ved lavt volum

  De perfekt tilpassede hodetelefonene stopper uønsket bakgrunnsstøy som forstyrrer opplevelsen av favorittmusikken. Dette betyr at du også kan nyte den overlegne lydkvaliteten ved lavere voluminnstillinger og dra fordel av lengre batterilevetid.

 • Turbo-bass gir enestående, dype og dynamiske basstoner

  Den unike bassbølgedesignen "turbolader" de lave tonene ved å sende dem mot ørene dine. Resultatet er en utrolig realistisk og mer nyansert lydopplevelse.

 • Fleksibel gummibøyle med en komfortabel og sikker passform

  Gummibøylene har et glisikkert håndtak slik at den sitter ekstra sikkert og komfortabelt i flere timer. Ideell for aktive mennesker.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i