Øretelefoner med støyundertrykking

  Øretelefoner med støyundertrykking

  90 % mindre ekstern støy

  Steng verdens lyder ute, og overdøv fly- eller togmotoren når du er på farten, med disse nye hodetelefonene med 90 % støyundertrykking som er laget for iPod. Den lille størrelsen gjør det enkelt å ta dem med seg, og de lagres direkte fra iPod uten behov for eksternt batteri. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Øretelefoner med støyundertrykking

Volum- og sporkontroll for iPod SHN6000/10 Finn lignende produkter

90 % mindre ekstern støy

Aktiv støyundertrykking for iPod

 • Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Du kan velge mellom tre deksler til øret, fra liten til stor størrelse, noe som sørger for at du garantert finner et sett som gjør at disse Philips-øretelefonene passer perfekt til øret ditt.

 • 90 % mindre ekstern støy

  Smart støyreduksjonsteknologi gjør at du kan skru ned lydnivået uten at lytteopplevelsen forstyrres av omgivelsesstøy. Den er spesielt effektiv for fjerning av lavfrekvente lyder, for eksempel støy fra flymotorer, slik at du kan lytte til rolig musikk om bord i fly og tog.

 • Et vinklet akustisk rør leder retningsbestemt og nøyaktig lyd

  Det vinklede akustiske røret er designet med utgangspunkt i krumningene i den menneskelige øregangen slik at lydbølgene fra høyttaleren ledes direkte til trommehinnen med høyest kvalitet

 • Ergonomisk vinklet akustisk design sikrer naturlig tilpasning

  Den vinklede akustiske designen bygger på en grundig forståelse av anatomien i den menneskelige ørekanalen. Dette gjør at vinkelen på høyttalerrøret og ørepluggen justeres i forhold til formen på hver enkelt ørekanal. Den er naturlig formet etter ørene dine.

 • Drevet direkte av iPoden

  Det er ikke nødvendig å bære med deg en ekstra batteripakke. Disse praktiske støyundertrykkende hodetelefonene er utformet for å få strøm direkte fra iPoden.

 • Kontroll over iPod ved fingertuppene

  Med kontrollen på ledningen kan du enkelt skru volumet opp eller ned, gå til neste eller forrige sang, spole fremover og bakover, starte eller sette på pause sangene på iPoden. Den lar deg betjene kontrollene med én hånd og garanterer en unik brukeropplevelse.

 • Nøyaktig justerte høyttalere gir alle detaljer og dynamisk lyd

  Hodetelefonenes akustikk er nøyaktig konstruert for å passe lydprofilen i flyets lydsystem, og gjengir hver eneste lille detalj og det dynamiske området.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i