Støyundertrykkende hodetelefoner

  Støyundertrykkende hodetelefoner

  85 % mindre bakgrunnsstøy

  Reduser irriterende bakgrunnsstøy og nyt musikken i fred og ro – med disse førsteklasses hodetelefonene med bøyle som aktivt reduserer bakgrunnsstøy med så mye som 85 %. Ideelle til bruk i fly og på tog. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Støyundertrykkende hodetelefoner

Over øret, Sort SHN5600/10 Finn lignende produkter

85 % mindre bakgrunnsstøy

Aktiv støyundertrykking

 • Sofistikert elektronikk eliminerer uønsket støy med 85 %

  Smart støyreduksjonsteknologi gjør at du kan skru ned lydnivået uten at lytteopplevelsen forstyrres av omgivelsesstøy. Den er spesielt effektiv for fjerning av lavfrekvente lyder, for eksempel støy fra flymotorer, slik at du kan lytte til rolig musikk om bord i fly, tog eller lignende steder uten å høre en distraherende summing i bakgrunnen. Denne teknologien skaper faktisk en bølgeform som tilsvarer støyen, men den er omvendt av den uønskede støyen slik at den effektivt stenger den ute.

 • Myke øreputer gir en perfekt forsegling for perfekt lyd

  Øreputene er myke og gjør at høyttaleren omslutter øret for å gi en perfekt forsegling og flott lyd. Hodetelefonene gir veldig lite press på ørene, og de er behagelige å bruke i lange perioder.

 • Kjempemyke puter med minne for musikklytting som varer i flere timer

  Putene er laget av kjempemyke puter med minne som er skånsomme mot ørene. De er lydisolerende og skaper perfekt forsegling for lytteglede som varer i flere timer.

 • Enkelt justerbart hodebånd sikrer optimal tilpasning og komfort

  En enkelt justerbar mekanisme gir perfekt tilpasning med en akustisk forsegling mellom øreputen og øret som sikrer optimal lydkvalitet.

 • Slank og lett kontrollboks for justering av effekt og volum

  En slank kontrollboks er plassert på hodetelefonledningen slik det er praktisk å justere volumet og slå av og på funksjonen for støyregulering. En lysende strømindikator minner deg på at du må slå av produktet når det ikke er i bruk. Dermed forlenges batteriets levetid.

 • Trykk på pratemodus for å høre lyden fra omgivelsene når du vil

  Du trenger ikke ta av deg hodetelefonene for å høre kapteinen snakke på flyet, snakke med kabinpersonalet eller være oppmerksom på omgivelsene rundt deg. Trykk på pratemodus på kontrollboksen og lyden fra omgivelsene kommer inn via mikrofonen på hodetelefonene.

 • Adapter for tilkobling til underholdningssystem om bord i fly

  Koble dine egne hodetelefoner til underholdningssystemer om bord i fly. Adapteren konverterer vanlige doble monojack-kontakter til en stereojack-kontakt for hodetelefoner.

 • 3,5-6,35 mm adapter som kan kobles til alle typer lydenheter

  Med denne adapteren kan du bruke hodetelefonen på utstyr med 3,5 eller 6,35 mm jack-kontakter. Dermed kan du bruke flere lydenheter.

 • Batteri medfølger slik at produktet kan tas i bruk straks

  Du trenger ikke å kjøpe batteri for å komme i gang. Bare sett inn batteriet, og du er klar!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i