Støyundertrykkende hodetelefoner

  Støyundertrykkende hodetelefoner

  85 % mindre bakgrunnsstøy

  Slå på hodetelefonene og få redusert bakgrunnsstøyen med inntil 85 % med den innebygde "i øret-støyreduksjonen". Hodetelefonene kan fås med tre forskjellige putestørrelser for perfekt forsegling og en komfortabel passform. Ideelle til bruk i fly og på tog. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Støyundertrykkende hodetelefoner

In-ear, Svart SHN4600/10 Finn lignende produkter

85 % mindre bakgrunnsstøy

Aktiv støyundertrykking

 • Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Du kan velge mellom tre deksler til øret, fra liten til stor størrelse, noe som sørger for at du garantert finner et sett som gjør at disse Philips-øretelefonene passer perfekt til øret ditt.

 • Sofistikert elektronikk eliminerer uønsket støy med 85 %

  Smart støyreduksjonsteknologi gjør at du kan skru ned lydnivået uten at lytteopplevelsen forstyrres av omgivelsesstøy. Den er spesielt effektiv for fjerning av lavfrekvente lyder, for eksempel støy fra flymotorer, slik at du kan lytte til rolig musikk om bord i fly, tog eller lignende steder uten å høre en distraherende summing i bakgrunnen. Denne teknologien skaper faktisk en bølgeform som tilsvarer støyen, men den er omvendt av den uønskede støyen slik at den effektivt stenger den ute.

 • Skaper en perfekt forsegling som gir perfekt lyd

  En perfekt forsegling mellom øre og hodetelefon reduserer den uønskede bakgrunnsstøyen betraktelig. Denne hodetelefonen har suverene støyisolerende egenskaper som både stenger ute irriterende bakgrunnsstøy og sørger for at lyden blir førsteklasses selv når volumet er lavt.

 • Supermyke øreputer for komfort i flere timer

  Øreputene er myke og gjør at høyttaleren omslutter øret for å gi en flott lyd. Hodetelefonene gir veldig lite press på ørene, og de er behagelige å bruke i lange perioder.

 • Slank og lett kontrollboks for justering av effekt og volum

  En slank kontrollboks er plassert på hodetelefonledningen slik det er praktisk å justere volumet og slå av og på funksjonen for støyregulering. En lysende strømindikator minner deg på at du må slå av produktet når det ikke er i bruk. Dermed forlenges batteriets levetid.

 • Det er praktisk å henge hodetelefonene rundt halsen

  Den mest praktiske måten å bruke nakkestroppen på, er å henge ledningen om halsen og la kontrollboksen henge fra nakken. Den integrerte ledningsføringen gir ekstra støtte.

 • Trykk på pratemodus for å høre lyden fra omgivelsene når du vil

  Du trenger ikke ta av deg hodetelefonene for å høre kapteinen snakke på flyet, snakke med kabinpersonalet eller være oppmerksom på omgivelsene rundt deg. Trykk på pratemodus på kontrollboksen og lyden fra omgivelsene kommer inn via mikrofonen på hodetelefonene.

 • Adapter for tilkobling til underholdningssystem om bord i fly

  Koble dine egne hodetelefoner til underholdningssystemer om bord i fly. Adapteren konverterer vanlige doble monojack-kontakter til en stereojack-kontakt for hodetelefoner.

 • 3,5–6,35 mm adapter som kan kobles til alle typer lydenheter

  Med denne adapteren kan du bruke hodetelefonen på utstyr med 3,5 eller 6,35 mm jack-kontakter. Dermed kan du bruke flere lydenheter.

 • Batteri medfølger slik at produktet kan tas i bruk straks

  Du trenger ikke å kjøpe batteri for å komme i gang. Bare sett inn batteriet, og du er klar!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i