Hodetelefoner

  Hodetelefoner

  Dyp bass, definert lyd

  SHL3300 er konstruert for å levere lyd uten kompromisser. De har 40 mm neodymdrivere og er utstyrt for en effekt på 2200 mW, slik at du får definert bass og presis lyd uten forvrenging. Ørekapslene med automatisk returlyd roteres 165°, slik at du får god oversikt. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dyp bass, definert lyd

Med DJ monitoring-stil

 • 1,5 m spiralledning gir ekstra fleksibilitet og slitestyrke

  1,5 m spiralledning gir ekstra fleksibilitet og slitestyrke

  Gled deg over større bevegelsesfrihet med en spiralledning på 1,5 m. Spiralen reduserer også belastningen på deler som følge av trekking, samtidig som den gir ekstra lengde uten rotet fra sammenviklede ledninger.

 • Kompakt sammenleggbar design gir enkel oppbevaring på farten

  Kompakt sammenleggbar design gir enkel oppbevaring på farten

  Disse hodetelefonene i DJ monitoring-stil er laget for å gi deg den beste opplevelsen på farten. De kan legges sammen, slik at de er enkle å bære og oppbevare. Den smarte designen og det omhyggelige utvalget av komponenter gjør delene i hodetelefonene enkle å bevege. SHL3100 kan legges sammen i flat stilling, mens de mer avanserte modellene SHL3200 og 3300 kan legges sammen i mer kompakte stillinger.

 • Høretelefonene kan dreies 165° for å gi oversikt og ekstra fleksibilitet

  Høretelefonene kan dreies 165° for å gi oversikt og ekstra fleksibilitet

  Disse hodetelefonene er utformet for profesjonelle DJer. Hver av høretelefonene kan roteres 165° – slik at du enkelt kan lytte på ett øre mens du mikser spor. Dreiefunksjonen er også nyttig når du lytter på vanlig måte, når midlertidig oppmerksomhet må gis til lyder utenfor hodetelefonene.

 • 40 mm neodymhøyttalerdrivere for dyp og definert bass

  40 mm neodymhøyttalerdrivere for dyp og definert bass

  Neodymdriverne har et enestående frekvensområde som gir klare høye toner og bass som enkelt kan utvides og defineres. Lydsepareringen er også utrolig klar, og du hører hver tone akkurat i det rette øyeblikket – sporene du spiller, får et profesjonelt preg. Du kan også lytte til favorittsangene dine når du er på farten.

 • Myke puter på 95 mm i diameter for utvidet komfort

  Myke puter på 95 mm i diameter for utvidet komfort

  Skjem deg bort med flott lyd uansett hvor du er. De myke putene på 95 mm i diameter forsegler ørene dine fullstendig fra miljøet, og de gir utmerket støyisolering og forsterker basstonene. Enten du spiller spor på en livlig fest, eller du bare nyter favoritter på vei til og fra jobb, sikrer putene i øredekselet at du får det beste ut av musikken.

 • Bred, lett hodebøyle med EVA-skum for en komfortabel passform

  Bred, lett hodebøyle med EVA-skum for en komfortabel passform

  Alt med disse hodetelefonene sier komfort – fra den ergonomiske designen til den lette konstruksjonen og bruken av førsteklasses materialer. Den enestående komforten gjør at du kan nyte musikken mest mulig.

 • Systemet med lukket bakside stenger ute støy fra omgivelsene

  Systemet med lukket bakside stenger ute støy fra omgivelsene
 • Enkeltsidig DJ monitoring-stil for å koble omgivelsene inn eller ut

  Enkeltsidig DJ monitoring-stil for å koble omgivelsene inn eller ut
 • Hodebøylen og øredekslene som kan justeres, passer til formen til alle hoder

  Hodebøylen og øredekslene som kan justeres, passer til formen til alle hoder
 • Testet ved å bøye kabelen 8000 ganger for å gi en kvalitetssikret holdbarhet

  Disse hodetelefonene er konstruert for å gi robusthet og ytelse og garanterer lydopplevelser som ikke skuffer deg. Kabelsystemene er utviklet for å tåle sterk trekking og stadig bøying – belastninger som er sterkere enn det som er vanlig i daglig bruk. For å sikre dette testes alle kabeldesign ved å bøyes 8000 ganger.

 • Høy effektkapasitet på 2200 mW: ingen forvrengning selv ved høyt volum

  Høy effekthåndtering gir deg høy ytelse – uansett hvilket volum, uansett hvilken kilde. Lytt til all musikken fra MP3-spillere, smarttelefoner, lydenheter i hjemmet og miksebrett. Selv ved høyt volum spilles lyd av klart og uten forvrenging.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i