Hodetelefoner med ørebøyle

  Hodetelefoner med ørebøyle

  Overlegen komfort og tilpasning

  Nyt utsøkt lyd fra Nokia XpressMusic-telefonen samtidig som du har det komfortabelt. Disse hodetelefonene med ørebøyle sitter mykt, men sikkert. Valget mellom tre ulike putestørrelser sikrer at den suverene lyden ikke forstyrres av bakgrunnsstøy.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen komfort og tilpasning

til Nokia XpressMusic-telefoner

 • Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Du kan velge mellom tre deksler til øret, et lite, et mellomstort og et stort, så du finner et sett som passer deg perfekt.

 • Bitteliten, effektiv driver for perfekt tilpasning og perfekt lyd

  Det vil si at du kan nyte den suverene kvalitetslyden i hodetelefonene dine selv ved lavere voluminnstillinger. En annen fordel er at batteriet varer lenger.

 • Passiv støyisolering for bedre lyd ved lavt volum

  De perfekt tilpassede hodetelefonene stopper uønsket bakgrunnsstøy som forstyrrer opplevelsen av favorittmusikken. Dette betyr at du også kan nyte den overlegne lydkvaliteten ved lavere voluminnstillinger og dra fordel av lengre batterilevetid.

 • Turbo-bass gir enestående, dype og dynamiske basstoner

  Den unike bassbølgedesignen "turbolader" de lave tonene ved å sende dem mot ørene dine. Resultatet er en utrolig realistisk og mer nyansert lydopplevelse.

 • Neodymmagnet for bedre bassytelse og følsomhet

  Neodym er det beste materialet for å skape et sterkt magnetfelt som gir større følsomhet i en talespole, bedre bassgjengivelse og generelt bedre lydkvalitet.

 • 24 k forgylt plugg for ultrapålitelig tilkobling

  Pluggen har en finish i edelmetall, noe som gir en mer pålitelig tilkobling og dermed bedre lydkvalitet.

 • Fleksibel gummibøyle med en komfortabel og sikker passform

  Gummibøylene har et glisikkert håndtak slik at den sitter ekstra sikkert og komfortabelt i flere timer. Ideell for aktive mennesker.

 • Anti-trekk design for ekstra sikker passform

  Den unike designen sørger for at hodetelefonene blir værende i øret uansett hva du foretar deg. Hvis det trekkes i ledningen, tetner grepet til.

 • Forlengelsesledning gir ekstra kabellengde når du trenger det

  Med den ekstra lengden som forlengelsesledningen gir, har du mer bevegelsesfrihet uten at du trenger å bære lydkilden med deg. Du kan også tilpasse kabellengden til ditt behov.

 • Mikrofonvennlig kabellengde

  Kabellengden til disse hodetelefonene er utformet for å optimalisere oppfangingen av lyd fra mikrofonen på hodesettkontakten. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til disse hodetelefonene kombinert med en hodesettkontakt. Hodesettkontakter gjør at standard hodetelefoner (uten mikrofon og med standard 3,5 mm hodetelefonplugg) kan brukes med en mobiltelefon. De leveres ofte med mobiltelefoner, men kan også kjøpes separat. For de fleste mobiltelefonmerker er Philips SHH1XXX-hodesettkontakter tilgjengelig. Den optimaliserer også den generelle kabellengden til mobiltelefonen.

 • Laget for Nokia XpressMusic

  Dette produktet er designet for bruk med Nokia XpressMusic-telefoner. Omfattende testing med disse telefonene sikrer at du får mest mulig nytte av telefonen i kombinasjon med dette Philips-produktet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i