Øretelefoner

  Øretelefoner

  Uovertruffen komfort med FlexInear

  Disse profesjonelle lydhøyttalerne har en svært nøyaktig lydgjengivelse, med finjustert bass som gir en musikkopplevelse som kan måle seg med hjemmelyd. Med FlexInear kan øreproppen gli naturlig inn i øret og tilpasse seg for å gi størst mulig komfort.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Uovertruffen komfort med FlexInear

 • Justert bassystem gir bedre, dypere bass

  Justert bassystem gir bedre, dypere bass

  Justert bassystem optimaliserer lydutgangen ved lavere frekvenser, slik at du får bedre, dypere bass.

 • FlexInear er et rør som tilpasser seg øret slik at du får best mulig passform

  FlexInear er et rør som tilpasser seg øret slik at du får best mulig passform

  FlexInear er et rør som tilpasser seg øret slik at du får best mulig passform, noe som gjør det mye mer komfortabelt enn tradisjonelle hodetelefoner. Du får en svært komfortabel lydopplevelse.

 • Kan brukes på to ulike måter for sikker passform uansett anledning

  Kan brukes på to ulike måter for sikker passform uansett anledning

  Kan brukes på to ulike måter for sikker passform uansett anledning – rett ned for vanlig bruk, eller over ørene når du trener eller beveger deg.

 • Holdbare Flexi-Grip for sterk og fleksibel tilkobling

  Holdbare Flexi-Grip for sterk og fleksibel tilkobling

  Det myke Flexi-Grip-materialet som dekker hoveddelen av hodetelefonene, forbedrer ytelsen og forlenger holdbarheten. Det beskytter kabelkoblingen mot skade som ellers kan forekomme på grunn av gjentatt bøying av hodetelefonene, og på grunn av stadig kontakt med fingrene til brukeren når de settes på eller tas av.

 • Høydefinisjonstransduser for nøyaktig lydgjengivelse

  Høydefinisjonstransduser for nøyaktig lydgjengivelse

  Motoren på mottakeren består av en spole, et u-formet armatur i metall, et par permanente magneter, en driverbrakett og en membran. Elektromagnetisk strøm endrer armaturens polaritet opp eller ned. Det beveger driverbraketten og membranen slik at det genereres lyd. Mottakerkomponentene er finjustert for å produsere bedre lyd på lavere frekvenser samtidig som toppene sendes i høyere frekvenser. Resultatet er en klar, detaljert og transparent lyd med utvidede presisjonshøyder.

 • Nøyaktig akustisk tuning fra Philips iLab for detaljert lyd

  Disse hodetelefonene er designet for en lydopplevelse med høy kvalitet. De er grundig tunet av Philips iLab for å gi profesjonell akustikk med utvidede presisjonshøyder. Resultatet er en lyd som er transparent, klar og detaljert.

 • Skumhylser lager en tett forsegling for personlig tilpasning

  Dette paret med hylser er laget av saktebevegende skum, og de er et komfortabelt alternativ til gummidekslene til øret. Disse skumhylsene lager en tilpasset forsegling når de presses sammen med fingrene før du setter dem inn i ørekanalen. Når øretelefonen holdes på plass et par sekunder, utvider det saktebevegende skummet seg for å lage en sikker og tett tilpasning.

 • Kjempemyke silikondeksler i tre størrelser sikrer ideell tilpasning

  Dekslene som kan byttes, er tilgjengelige i tre forskjellige størrelser (small, medium og large). Det gjør at hver bruker får en personlig tilpasning. De lages også av kjempemyk silikon for å gi mest mulig komfort ved langvarig bruk.

 • Bæreveske som beskytter hodetelefonen når det ikke er i bruk

  Vesken er den mest praktiske måten å ta vare på hodetelefonen og unngå ledningskrøll på når på den ikke brukes.

 • Vinklet akustisk design gir utrolig støyisolasjon

  Den vinklede akustiske designen bygger på en grundig forståelse av anatomien på den menneskelige ørekanalen. Dette gjør at vinkelen på høyttalerrøret og ørepluggen justeres i forhold til formen på hver enkelt ørekanal. I tillegg til å sende lyden direkte til ørene danner den også en perfekt forsegling mot omgivelsesstøy som gjør at du kan lytte til musikk med lavere volum.

 • Symmetriske kabler leveres i like lengder for å unngå rot

  Disse hodetelefonene har symmetriske kabler for å forhindre rot og gir dermed en enkel lytteopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i