1

Øretelefoner

  -{discount-percentage}%

  Øretelefoner

  Avansert akustikk

  Philips SHE 9800-hodetelefoner med dyp og kraftig akustikk er den perfekte løsningen hvis du vil ha et ultrabredt lydbilde. Nøyaktig justerte 13,5 mm driverenheter og en vinklet akustikkdesign sikrer uovertruffen lydgjengivelse med utrolig klarhet.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avansert akustikk

Philips SHE 9800-hodetelefoner med dyp og kraftig akustikk er den perfekte løsningen hvis du vil ha et ultrabredt lydbilde. Nøyaktig justerte 13,5 mm driverenheter og en vinklet akustikkdesign sikrer uovertruffen lydgjengivelse med utrolig klarhet.

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Avansert akustikk

Dypt, kraftig lydbilde

 • Holdbare Flexi-Grip for sterk og fleksibel tilkobling

  Holdbare Flexi-Grip for sterk og fleksibel tilkobling

  Det myke Flexi-Grip-materialet som dekker hoveddelen av hodetelefonene, forbedrer ytelsen og forlenger holdbarheten. Det beskytter kabelkoblingen mot skade som ellers kan forekomme på grunn av gjentatt bøying av hodetelefonene, og på grunn av stadig kontakt med fingrene til brukeren når de settes på eller tas av.

 • Forbedret lydbilde som er utformet for en romslig lydopplevelse

  Det forbedrede lydbildet endrer den konvensjonelle hodetelefonstrukturen slik at den kompletterer de kraftige mikrodriverne og bidrar til å produsere en bredere lydbildeeffekt.

 • Kraftige mikrodrivere gir større frekvensområde

  Spesialdesignede mikrodrivere gir ekstra dyp bass og større dynamikkområde for å slippe løs det fulle potensialet til iPod nano.

 • Philips iLab akustisk justering gir dyp og kraftig lyd

  Bredbåndslydbildet fra disse hodetelefonene er grundig justert av Philips' avanserte iLab-ekspertise. Det gir en uforglemmelig lytteopplevelse. Den underliggende iLab-teknologien sikrer bedre resultat fra lavere frekvenser og hjelper til med å gi en mer balansert og nøyaktig lyd enn den du får fra tradisjonelle øretelefoner.

 • Vinklet akustisk design gir utrolig støyisolasjon

  Den vinklede akustiske designen bygger på en grundig forståelse av anatomien på den menneskelige ørekanalen. Dette gjør at vinkelen på høyttalerrøret og ørepluggen justeres i forhold til formen på hver enkelt ørekanal. I tillegg til å sende lyden direkte til ørene danner den også en perfekt forsegling mot omgivelsesstøy som gjør at du kan lytte til musikk med lavere volum.

 • Ergonomisk vinklet akustisk design sikrer naturlig tilpasning

  Designen med en liten 15-graders vipp i den vinklede akustiske modellen, som er basert på anatomien i det menneskelige øret, gir en naturlig tilpasning og uovertruffen komfort.

 • Kjempemyke silikondeksler i tre størrelser sikrer ideell tilpasning

  Dekslene som kan byttes, er tilgjengelige i tre forskjellige størrelser (small, medium og large). Det gjør at hver bruker får en personlig tilpasning. De lages også av kjempemyk silikon for å gi størst mulig komfort ved langvarig bruk.

 • Slitesterk bæreveske som omfatter en kabelhåndteringsløsning.

  Den slanke bærevesken er laget av slitesterkt materiale, og den har en kabelbank som gir en enkel løsning til ryddig kabel- og hodetelefonoppbevaring. Den gir også ekstra beskyttelse til hodetelefonene når de ikke er i bruk.

 • Symmetriske kabler leveres i like lengder for å unngå rot

  Disse hodetelefonene har symmetriske kabler for å forhindre rot og gir dermed en enkel lytteopplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i