1
Hodetelefoner

Øretelefoner

  Øretelefoner

  Fyldig bass

  Akustisk kanal foran gir dyp bass sammen med vinklet akustisk rør for forbedret lydopplevelse, mens den svært myke nakkestroppen passer ideelt til å bære alle kompakte lydspillere.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fyldig bass

Akustisk kanal foran gir dyp bass sammen med vinklet akustisk rør for forbedret lydopplevelse, mens den svært myke nakkestroppen passer ideelt til å bære alle kompakte lydspillere.

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Fyldig bass

Nakkestropp for best mulig komfort

 • En 15 mm høyttalerdriver som optimaliserer brukskomforten

  En 15 mm høyttalerdriver som optimaliserer brukskomforten

  Liten nok for optimal brukskomfort og stor nok til å gi klar, forvrengningsfri lyd. Denne 15 mm høyttalerdriveren har ideell størrelse for en god lydopplevelse.

 • Et vinklet akustisk rør leder retningsbestemt og nøyaktig lyd

  Det vinklede akustiske røret er designet med utgangspunkt i krumningene i den menneskelige øregangen slik at lydbølgene fra høyttaleren ledes direkte til trommehinnen med høyest kvalitet

 • Øreputer som forbedrer brukskomforten og bassgjengivelsen

  Den spesielle formen og de luksuriøse materialene som brukes i øreputene til disse Philips-hodetelefonene, sikrer en perfekt tilpasning for maksimal komfort. De forhindrer også lydlekkasje og forsterker bassytelsen. Øreputene er formet på en slik måte at de omslutter øret perfekt.

 • Enkel klemme for å vri og løse ut for rask frigjøring av spilleren

  Den enkle klemmen for å vri og løse ut er en enkel og rask måte å koble MP3-spilleren til og fra nakkestroppen på. Bare vri på klemmen, og MP3-spilleren frigjøres.

 • Utvidede myke gummideksler til øret som kanaliserer bassen til ørekanalen

  De utvidede øredekslene har en liten forlengelse som kanaliserer lyden direkte til ørekanalen. Dette gir en bedre opplevelse på grunn av bedre og større basslydopplevelse.

 • Akustisk kanal kontrollerer lave frekvenser for en dyp og klar bass

  En akustisk kanal er et lite hull i ørepluggen som lar luft strømme gjennom høyttaleren som kontrollerer lave frekvenser, for å skape dype og rene basslyder.

 • Nakkestropp for hurtig frigjøring for enkel frakobling

  Nakkestroppen for hurtig frigjøring har en sikkerhetsmekanisme som automatisk kobler seg fra når du drar hardt i MP3-spilleren. Dette er praktisk når du skal fjerne nakkestroppen.

 • Med de glidende låsene holdes ledningene på plass

  De glidende låsene holder ledningene sammen og på plass, sikkert og uten rot. Den glidende låsen i midten kan justere størrelsen på nakkestroppen for bedre og sikrere tilpasning.

 • Kjempemykt stroppemateriale for ekstra komfort

  Den myke stroppen er laget av slitesterk bomull, som er myk mot huden. Dette gjør at den er ekstra behagelig å bruke.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i