Trådløs HiFi-hodetelefon

  Trådløs HiFi-hodetelefon

  Fyldig trådløs musikk

  Klar digital overføring, feilfritt mottak og sann CD-lydkvalitet gir akustikk som er utrolig fyldig, men samtidig myk for øret. Lydytelsen følges av førsteklasses komfort fra et selvjusterende indre hodebånd og myke øreputer.

 • Fyldig trådløs musikk

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fyldig trådløs musikk

Hør alle detaljer

 • Rask ladefunksjon for rask opplading

  Rask ladefunksjon for rask opplading

  Med den smarte og raske ladefunksjonen kan batteriet lades helt opp på kort tid. Den gjenværende batterikapasiteten i batteriet fastslås av en intern krets, slik at innkommende spenning kan optimaliseres for rask opplading mens du samtidig får maksimal levetid på batteriet.

 • Oppbevar mottakeren på den praktiske dokkingstasjonen

  Oppbevar mottakeren på den praktiske dokkingstasjonen

  Dokkingstasjonen er et praktisk, skreddersydd oppbevaringssted for mottakeren når den ikke brukes, og på noen modeller sørger den dessuten for batterilading.

 • Krystallklar (2,4 GHz) digital overføring

  Den digitale overføringen på 2,4 GHz forhindrer komprimering og tap av data mellom senderen og hodetelefonene. De digitale signalene konverteres til analoge signaler ved slutten av overføringsprosessen. Sluttresultatet er utrolig lydkvalitet, med myk akustikk og minimalt tap av data.

 • Med virkelig CD-lydkvalitet kan du nyte musikken til fulle

  Ekte CD-lydkvalitet gjør at du kan få mest mulig ut av musikknytelsen, takket være en sofistikert digital overføringsprosess som garanterer at data ikke komprimeres. Det du hører, er lyd som er detaljert og tro mot den opprinnelige musikkilden.

 • Designen med dobbel antenne sikrer 360º mottak

  Designen med dobbel antenne sikrer at det ikke blir noen blindpunkter, uavhengig av mottaksvinker. Hodetelefonene inneholder to individuelle antenner, som er plassert i venstre og høyre øredeksel, for fantastisk trådløs musikk uten avbrytelser (ingen blindpunkter) og større bevegelsesfrihet.

 • Akustisk justerte høyttalere for fremragende lydkvalitet

  Akustisk innstilte høyttalere produserer ren og balansert lyd med uovertruffen klarhet og presisjon både i høye toner og dyp bass.

 • Selvjusterende indre hodebånd for komfortabel tilpasning

  Det indre hodebåndet til disse Philips-hodetelefonene gjør det enkelt å finne perfekt tilpasning til hodet. Mekanismen justeres automatisk slik at båndet føles komfortabelt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i