Bluetooth-stereohodesett

  Bluetooth-stereohodesett

  Ren lyd, kablet eller trådløst

  Førsteklasses 40 mm neodymdrivere og digital forbedring innebærer at SHB9100-hodesettet gir svært klar lyd og fyldig bass. Deluxe FloatingCushions-øredeksler som kan dreies i flere retninger, sørger for at du kan lytte i komfort både med og uten ledning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bluetooth-stereohodesett

Hodetelefoner, Rød SHB9100RD/00 Finn lignende produkter

Ren lyd, kablet eller trådløst

Med deluxe FloatingCushions

 • Digital forbedring avdekker skjulte toner og nyanser

  Digital forbedring avdekker skjulte toner og nyanser

  Kraftig og overlegen bass fra drivere med høy ytelse og digital forbedring.

 • 40 mm neodymdrivere gir musikken et naturlig lydbilde

  40 mm neodymdrivere gir musikken et naturlig lydbilde

  Neodym er et kompakt, men veldig sterkt magnetisk materiale. Neodym lager et sterkt magnetfelt som gir større følsomhet i en talespole, bedre bassgjengivelse samt ren og balansert lydkvalitet. De 40 mm finjusterte neodymdriverne gjør at du kan glede deg over klar og detaljert, men samtidig naturlig lyd som gir en livaktig musikkopplevelse.

 • Svært behagelige, tettsittende myke puter i minneskum

  Svært behagelige, tettsittende myke puter i minneskum

  Philips-hodesettet har øreputer i komfortabelt, mykt kunstskinn som legger seg så komfortabelt rundt konturene av ørene dine, at du knapt merker at du har dem på. De passer perfekt på hoder i alle størrelser og former og danner en utrolig virkningsfull forsegling, slik at du ikke blir distrahert av omgivelsene, og kan bli fullstendig oppslukt i musikk i timesvis.

 • FloatingCushions-designen gjør det mulig med automatisk justering av øredekslene

  FloatingCushions-designen gjør det mulig med automatisk justering av øredekslene

  Den nyskapende Deluxe FloatingCushions-designen uten C-konstruksjon gjør at du raskt og enkelt kan justere hodesettet automatisk, fullstendig i flere retninger, slik at det passer nøyaktig til konturene til hodet ditt. Sluttresultatet er brukervennlig genialitet som sikrer best mulig stabilitet ved å distribueres jevnt over hodet og ørene.

 • Praktisk Bluetooth-aktivert trådløs musikk og samtalekontroll

  Praktisk Bluetooth-aktivert trådløs musikk og samtalekontroll

  Ingenting slår Bluetooth når det gjelder endeløs musikkglede og problemfri veksling mellom musikk og samtaler. Philips-hodesettet pares ganske enkelt med Bluetooth-aktivert smarttelefon eller nettbrett. Du trenger bare å trykke lett på den intuitive kontrollen på hvert øredeksel for å senke volumet eller sette sangen på pause mens du håndterer innkommende og utgående samtaler.

 • Bluetooth eller ledning – nyt musikk slik du liker det!

  Med det nye Bluetooth-hodesettet vårt kan du velge mellom trådløs Bluetooth-tilkobling og 3,5 mm kablet tilkobling – du får det beste fra to verdener! Du parer ganske enkelt hodesettet med en hvilken som helst Bluetooth-aktivert enhet for å nyte trådløs, krystallklar lyd på sitt beste. Alternativt kan du koble kabelen til 3,5 mm-pluggen og glede deg over den samme dype, oppslukende lytteopplevelsen. Valget er ditt!

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i