1
Hodetelefoner

Bluetooth-stereohodesett

  Bluetooth

  Bluetooth-stereohodesett

  Ren, trådløs lyd

  Opplev en lyd som er "bedre enn med ledning", fra hodesettets akustisk justerte høyttalerchassis, FullSound-lydforbedring og innebygd ekko- og støyreduksjon. Flott lyd og komfort har aldri blitt så godt kombinert før. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

 • Ren, trådløs lyd

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ren, trådløs lyd

Opplev en lyd som er "bedre enn med ledning", fra hodesettets akustisk justerte høyttalerchassis, FullSound-lydforbedring og innebygd ekko- og støyreduksjon. Flott lyd og komfort har aldri blitt så godt kombinert før. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Bluetooth-stereohodesett

Komfortabel og justerbar hodebøyle SHB9000/10 Finn lignende produkter

Ren, trådløs lyd

Bluetooth-stereo og håndfri

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel - universell

  Bluetooth er en kabelerstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, slik at Bluetooth-enheter fra forskjellige produsenter kan samarbeide ved hjelp av delte Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er profilene som kreves for vanlig Bluetooth-drift av hodetelefoner. Hvis mobiltelefonen din er kompatibel med HSP eller HFP (slik som stort sett alle Bluetooth-aktiverte telefoner) vil denne hodetelefonen fungere sammen med den. Bluetooth-ordet og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og Koninklijke Philips Electronics N.V. bruker alle slike merker på lisens.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibel)

  Denne Philips-enheten støtter Bluetooth-stereo (A2DP). Med A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-overensstemmelse kan hodetelefonen motta stereomusikk fra alle Bluetooth-enheter som er A2DP-kompatible. Derfor kan du bruke dette hodesettet med alle kompatible mobiltelefoner, PC-er, Bluetooth-adaptere, MP3-spillere, osv. som støtter A2DP.

 • FullSound-forbedret musikk

  Hva er musikk uten hjerte og sjel? Under opptak og komprimering av digital musikk kan detaljer og dynamikk fra live-musikk gå tapt. FullSound er en smart algoritme som kjøres på en kraftig brikke inne i hodesettet. Den forbedrer kvaliteten på digitale lydfiler og gjenoppretter musikkens opprinnelige dynamikk, stereoeffekter, bass og diskant for å avsløre tidligere skjulte detaljer uten forvrengning. FullSound er aktivert når du kjøper enheten, og funksjonen kan slås av og på.

 • Trådløs samtalestyring

  Styr samtalene uten å bruke mobilen. Dette omfatter å ta imot og avvise samtaler, taleoppringing og gjentatt oppringing. Taleoppringing og gjentatt oppringing må støttes av mobiltelefonen.

 • EverClear-teknologi for klare samtaler

  Telefonsamtaler føres ofte i bråkete miljøer, noe som fører til at det er vanskelig å forstå det som sies. I dette hodesettet filtreres støy digitalt gjennom Everclear-teknologi, slik at et klart talesignal mottas og sendes ut for krystallklare samtaler. Hodesettet gjenkjenner også om du kommer inn i støyende miljøer og justerer volumet på hodesettet deretter.

 • Alternativ med telefon med ledning

  Philips Bluetooth-stereohodesettet har flott lyd – så hvorfor bare bruke det med trådløse Bluetooth-enheter? Koble den 3,5 mm linje inn-kabelen som følger med, til hodesettet i den ene enden og den 3,5 mm hodetelefonjack-kontakten på musikkspilleren i den andre enden. Nå har du en flott hodetelefon med høy ytelse for ikke-Bluetooth-aktiverte musikkspillere.

 • Gå ikke glipp av en eneste tone eller samtale

  Med SwitchStream kan du høre en ringetone i de trådløse Philips-hodetelefonene når du mottar en samtale på den Bluetooth-aktiverte telefonen din. Plukk opp samtalen fra hodesettet, og gå tilbake til musikken når samtalen er avsluttet. Gå ikke glipp av én tone eller samtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i