Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

  Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

  Høyoppløselig lyd

  Philips SHB7250 med Bluetooth har kvittet seg med kablene, men ikke kvaliteten. Hodetelefonene har dyp bass og krystallklar lyd, og du kan enkelt bytte fra musikk til telefonsamtaler. De myke øredekslene gir dessuten god komfort når du er på farten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløse Bluetooth®-hodetelefoner

Elementer på 40 mm / lukket bakside, Over øret, Myke øreputer SHB7250WT/00 Finn lignende produkter

Høyoppløselig lyd

med digital bassforsterkning

 • Justerbare øredeksler og hodebånd for perfekt passform

  Justerbare øredeksler og hodebånd for perfekt passform

  Hodetelefonene er ergonomisk utformet for å passe deg perfekt, takket være justerbare øredeksler og justerbart hodebånd – for å gi ekte komfort og sikkerhet når du er på farten.

 • Kompakt sammenleggbar design gir enkel oppbevaring på farten

  Kompakt sammenleggbar design gir enkel oppbevaring på farten

  Bluetooth-hodetelefonene har en smart utforming som gjør at de enkelt kan legges sammen, slik at det er enkelt å ta dem med seg og oppbevare dem. Nøye utvalgte komponenter, inkludert hengsler som gjør at hodetelefondelene enkelt kan beveges, gjør disse hodetelefonene til den perfekte følgesvennen på reisen.

 • Bluetooth-teknologi som frir deg fra ledninger og er praktisk

  Bluetooth-teknologi som frir deg fra ledninger og er praktisk

  Par hodetelefonene med alle Bluetooth-enheter for å få krystallklar musikk – trådløst. Selv når batteriene er tomme, trenger ikke musikkopplevelsen å ta slutt. Det er bare å koble til kabelen og la musikken spille videre.

 • Design med lukket bakside for optimal lydisolering

  Design med lukket bakside for optimal lydisolering

  Designen med lukket bakside isolerer musikken fra en hvilken som helst ekstern lydkilde, slik at du kan nyte alle de fine detaljene og den fyldige bassen fra den opprinnelige innspillingen.

 • NFC-tilkobling med ett trykk for enkel paring

  NFC-tilkobling med ett trykk for enkel paring

  Enhet med automatisk reaktivering og enkel NFC-paring med ett trykk lar deg koble Bluetooth-hodetelefonene med en hvilken som helst Bluetooth-aktivert enhet – med bare ett trykk.

 • Trådløs kontroll og nytelse av musikk og samtaler

  Trådløs kontroll og nytelse av musikk og samtaler

  Du parer ganske enkelt smartenheten med hodetelefonene ved hjelp av Bluetooth og gleder deg over bevegelsesfrihet og krystallklar lyd på musikk og telefonsamtaler – uten ledninger. Intuitive knapper gjør at du har enkel ettrykkskontroll over musikk og innkommende eller utgående anrop.

 • Paring med flere enheter spiller av musikk og samtaler på to enheter samtidig

  Paring med flere enheter spiller av musikk og samtaler på to enheter samtidig

  Paring med flere enheter lar deg koble Bluetooth-hodetelefonene fra Philips med to Bluetooth-aktiverte enheter samtidig. Par med de to enhetene for å nyte filmer og musikk, og ta deg av eventuelle telefonsamtaler.

 • Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning gir den beste lydytelsen og reproduserer originale masteropptak fra studio mer nøyaktig enn 16 bit / 44,1 kHz CD-formater. Den kompromissløse kvaliteten gjør lyd med høy oppløsning til det beste valget for deg som er glad i musikk. Disse hodetelefonene oppfyller de strenge standardene som kreves for lyd med høy oppløsning.

 • 40 mm neodymdrivere for dyp bass og klar lyd

  40 mm neodymdrivere for dyp bass og klar lyd
 • Lette hodetelefoner for langvarig brukskomfort

  Hodetelefonene er utformet med lette, men samtidig slitesterke og komfortable materialer. Du merker knapt at du har dem på deg, og kan nyte musikk i timevis.

 • Aktiver Siri og Google Now med et knappetrykk på øreklokken

  De nyeste Bluetooth-hodetelefonene fra Philips er kompatible med Siri og Google Now, noe som gjør det enda enklere å bruke den virtuelle assistenten. Alt du trenger å gjøre, er å trykke på knappen på øreklokken for å aktivere Siri på iPhone eller Google Now på Android-enheter.

Se alle spesifikasjoner
 • Faktiske resultater kan variere
 • Når du bruker den medfølgende kabelen til hodetelefonene

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i