Tapster

Bluetooth-stereohodesett

  Bluetooth

  Tapster

  Bluetooth-stereohodesett

  Hodesett med berøringskontroller

  Nyt magi og enkelhet med berørings- og bevegelseskontrollerte Tapster Bluetooth stereo in-ear-hodesett fra Philips. De gir klar lydkvalitet med FullSound-teknologi og tydelige samtaler forbedret med EverClear.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hodesett med berøringskontroller

for trådløse samtaler og musikk

 • Berørings- og bevegelseskontroll

  Kontroller hodesettet ved å berøre overflaten – ikke mer tukling med små knapper som er vanskelige å finne. Sensorer og avansert programvare i Bluetooth-hodesettet registrerer og tolker alle berøringer slik at et strøk på overflaten av hodesettet, for eksempel, justerer volumet, ett lett trykk godtar en samtale, eller hvis du tar av deg hodesettet, overføres en aktiv samtale til telefonen.

 • FullSound-forbedret musikk

  Hva er musikk uten hjerte og sjel? Under opptak og komprimering av digital musikk kan detaljer og dynamikk fra live-musikk gå tapt. FullSound er en smart algoritme som kjøres på en kraftig brikke inne i hodesettet. Den forbedrer kvaliteten på digitale lydfiler og gjenoppretter musikkens opprinnelige dynamikk, stereoeffekter, bass og diskant for å avsløre tidligere skjulte detaljer uten forvrengning. FullSound er aktivert når du kjøper enheten, og funksjonen kan slås av og på.

 • EverClear-teknologi for klare samtaler

  Telefonsamtaler føres ofte i bråkete miljøer, noe som fører til at det er vanskelig å forstå det som sies. I dette hodesettet filtreres støy digitalt gjennom Everclear-teknologi, slik at et klart talesignal mottas og sendes ut for krystallklare samtaler. Hodesettet gjenkjenner også om du kommer inn i støyende miljøer og justerer volumet på hodesettet deretter.

 • Vinklet akustisk design gir utrolig støyisolasjon

  Den vinklede akustiske designen bygger på en grundig forståelse av anatomien på den menneskelige ørekanalen. Dette gjør at vinkelen på høyttalerrøret og ørepluggen justeres i forhold til formen på hver enkelt ørekanal. I tillegg til å sende lyden direkte til ørene danner den også en perfekt forsegling mot omgivelsesstøy som gjør at du kan lytte til musikk med lavere volum.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel - universell

  Bluetooth er en kabelerstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, slik at Bluetooth-enheter fra forskjellige produsenter kan samarbeide ved hjelp av delte Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er profilene som kreves for vanlig Bluetooth-drift av hodetelefoner. Hvis mobiltelefonen din er kompatibel med HSP eller HFP (slik som stort sett alle Bluetooth-aktiverte telefoner) vil denne hodetelefonen fungere sammen med den. Bluetooth-ordet og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og Koninklijke Philips Electronics N.V. bruker alle slike merker på lisens.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibel)

  Denne Philips-enheten støtter Bluetooth-stereo (A2DP). Med A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-overensstemmelse kan hodetelefonen motta stereomusikk fra alle Bluetooth-enheter som er A2DP-kompatible. Derfor kan du bruke dette hodesettet med alle kompatible mobiltelefoner, PC-er, Bluetooth-adaptere, MP3-spillere, osv. som støtter A2DP.

 • Trådløs samtalestyring

  Styr samtalene uten å bruke mobilen. Dette omfatter å ta imot og avvise samtaler, taleoppringing og gjentatt oppringing. Taleoppringing og gjentatt oppringing må støttes av mobiltelefonen.

 • Bluetooth-aktivert, trådløse samtaler uten håndsett

  Det kan være upraktisk og risikabelt å bruke mobiltelefonen uten hodetelefoner. Mange steder er det også ulovlig når du kjører i bil. Håndfrie sett med ledning gir deg mas med kabler. Bluetooth-hodetelefoner erstatter kablene med en trådløs Bluetooth-tilkobling med kort rekkevidde, slik at du har hendene fri, og friheten til å bevege deg blir ikke hemmet av en kabel. Ettersom den overførte energien nær hodet er mye lavere enn det som sendes ut fra mobiltelefonen din, reduserer Bluetooth også potensiell risiko forbundet med mobiltelefonstråling.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i