Tilbehørspakke for bærbar PC

  Bluetooth

  Tilbehørspakke for bærbar PC

  Trådløs musikk og Internett-samtaler

  Nyt PC-musikk, -video og VoIP-samtaler trådløst med digital stereokvalitet, reprodusert i 32 mm neodymhøyttalere. Den justerbare OptiFit-nakkebøylen gir optimal komfort. Oppgrader PCen med USB Bluetooth-adapteren som følger med.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs musikk og Internett-samtaler

For PC-musikk og VoIP

 • Inkluderer USB Bluetooth musikk-/taleadapter

  Den inkluderte USB Bluetooth-adapteren legger til trådløs Bluetooth-teknologi på PCen eller Notebooken. Dermed kan du høre på musikk fra PCen eller føre trådløse VoIP-samtaler. Adapteren leveres med all nødvendig programvare forhåndslastet, så du trenger ikke installere programvare på PCen.

 • FullSound-forbedret musikk

  Hva er musikk uten hjerte og sjel? Under opptak og komprimering av digital musikk kan detaljer og dynamikk fra live-musikk gå tapt. FullSound er en smart algoritme som kjøres på en kraftig brikke inne i hodesettet. Den forbedrer kvaliteten på digitale lydfiler og gjenoppretter musikkens opprinnelige dynamikk, stereoeffekter, bass og diskant for å avsløre tidligere skjulte detaljer uten forvrengning. FullSound er aktivert når du kjøper enheten, og funksjonen kan slås av og på.

 • EverClear-teknologi for klare samtaler

  Telefonsamtaler føres ofte i bråkete miljøer, noe som fører til at det er vanskelig å forstå det som sies. I dette hodesettet filtreres støy digitalt gjennom Everclear-teknologi, slik at et klart talesignal mottas og sendes ut for krystallklare samtaler. Hodesettet gjenkjenner også om du kommer inn i støyende miljøer og justerer volumet på hodesettet deretter.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibel)

  Denne Philips-enheten støtter Bluetooth-stereo (A2DP). Med A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-overensstemmelse kan hodetelefonen motta stereomusikk fra alle Bluetooth-enheter som er A2DP-kompatible. Derfor kan du bruke dette hodesettet med alle kompatible mobiltelefoner, PC-er, Bluetooth-adaptere, MP3-spillere, osv. som støtter A2DP.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel - universell

  Bluetooth er en kabelerstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, slik at Bluetooth-enheter fra forskjellige produsenter kan samarbeide ved hjelp av delte Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er profilene som kreves for vanlig Bluetooth-drift av hodetelefoner. Hvis mobiltelefonen din er kompatibel med HSP eller HFP (slik som stort sett alle Bluetooth-aktiverte telefoner) vil denne hodetelefonen fungere sammen med den. Bluetooth-ordet og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og Koninklijke Philips Electronics N.V. bruker alle slike merker på lisens.

 • OptiFit-nakkebøyle

  Med OptiFit-nakkebøyle kan du enkelt justere hodetelefonen mens du bruker den for komfortabel og tilpasset bruk. Den har et fleksibelt hengsel og justerbare myke ørebøyler, og den plasserer høyttalerne i optimal vinkel til øret for best mulig lyd.

 • Gå ikke glipp av en eneste tone eller samtale

  Med SwitchStream kan du høre en ringetone i det trådløse Philips-hodesettet når du mottar en samtale på den Bluetooth-aktiverte telefonen din. Plukk opp samtalen fra hodesettet og gå tilbake til musikken når samtalen er avsluttet. Gå ikke glipp av en tone eller samtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i