Bluetooth-stereohodesett

    Bluetooth

    Bluetooth-stereohodesett

    Trådløs musikk og Internett-samtaler

    Nyt PC-musikk, -video og VoIP-samtaler trådløst med digital stereokvalitet, reprodusert i 32 mm neodymhøyttalere. Den justerbare OptiFit-nakkebøylen gir optimal komfort. Oppgrader PCen med USB Bluetooth-adapteren som følger med.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløs musikk og Internett-samtaler

Bluetooth-stereo og VOIP

  • Trådløs samtalestyring

    Styr samtalene uten å bruke mobilen. Dette omfatter å ta imot og avvise samtaler, taleoppringing og gjentatt oppringing. Taleoppringing og gjentatt oppringing må støttes av mobiltelefonen.

  • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel - universell

    Bluetooth er en kabelerstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, slik at Bluetooth-enheter fra forskjellige produsenter kan samarbeide ved hjelp av delte Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er profilene som kreves for vanlig Bluetooth-drift av hodetelefoner. Hvis mobiltelefonen din er kompatibel med HSP eller HFP (slik som stort sett alle Bluetooth-aktiverte telefoner) vil denne hodetelefonen fungere sammen med den. Bluetooth-ordet og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og Koninklijke Philips Electronics N.V. bruker alle slike merker på lisens.

  • OptiFit-nakkebøyle

    Med OptiFit-nakkebøyle kan du enkelt justere hodetelefonen mens du bruker den for komfortabel og tilpasset bruk. Den har et fleksibelt hengsel og justerbare myke ørebøyler, og den plasserer høyttalerne i optimal vinkel til øret for best mulig lyd.

  • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibel)

    Denne Philips-enheten støtter Bluetooth-stereo (A2DP). Med A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-overensstemmelse kan hodetelefonen motta stereomusikk fra alle Bluetooth-enheter som er A2DP-kompatible. Derfor kan du bruke dette hodesettet med alle kompatible mobiltelefoner, PC-er, Bluetooth-adaptere, MP3-spillere, osv. som støtter A2DP.

  • Digital stereolydkvalitet i Bluetooth-stereoprodukter

    Lydsignalet overføres trådløst som et digitalt signal, og konverteres bare til analogt i selve enheten. Dette betyr at forstyrrende støy har mindre innvirkning på lydkvaliteten enn med analog teknologi. Lydavspillingen vil være tro mot orginalopptaket og lydkilden.

  • USB Bluetooth 2.0+EDR-adapter følger med

    Bluetooth 2.0+EDR-audioadapteren med høy hastighet og programvaren som følger med, gjør det mulig for PCen å streame trådløs musikk til Bluetooth-stereohodetelefonene. Du kan også bruke adapteren til mange andre Bluetooth-funksjoner, f.eks. å sende data til en kompatibel Bluetooth-telefon.

  • Trådløs musikkontroll fra hodetelefonene

    Med musikkontrollknappene på hodetelefonene kan du trådløst kontrollere musikken på den kompatible telefonen, MP3-spilleren eller PCen (AVRCP=Audio Video Remote Control Profile). Hopp til favorittsangene dine, eller sett musikken på pause for å prate med noen – du kan gjøre alt med ett knappetrykk.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i