Bluetooth-hodetelefoner

  Bluetooth-hodetelefoner

  Krystallklar tale med 2 Mic-støyundertrykking

  Tale og musikk med stemmevarsling, talekommando og støtte for mange enheter Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Krystallklar tale med 2 Mic-støyundertrykking

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel - universell

  Bluetooth er en kabelerstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, slik at Bluetooth-enheter fra forskjellige produsenter kan samarbeide ved hjelp av delte Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er profilene som kreves for vanlig Bluetooth-drift av hodetelefoner. Hvis mobiltelefonen din er kompatibel med HSP eller HFP (slik som stort sett alle Bluetooth-aktiverte telefoner) vil denne hodetelefonen fungere sammen med den. Bluetooth-ordet og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og Koninklijke Philips Electronics N.V. bruker alle slike merker på lisens.

 • Trådløs samtalestyring

  Styr samtalene uten å bruke mobilen. Dette omfatter å ta imot og avvise samtaler, taleoppringing og gjentatt oppringing. Taleoppringing og gjentatt oppringing må støttes av mobiltelefonen.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-kompatibel)

  Denne Philips-enheten støtter Bluetooth-stereo (A2DP). Med A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-overensstemmelse kan hodetelefonen motta stereomusikk fra alle Bluetooth-enheter som er A2DP-kompatible. Derfor kan du bruke dette hodesettet med alle kompatible mobiltelefoner, PC-er, Bluetooth-adaptere, MP3-spillere, osv. som støtter A2DP.

 • Klare, ekkofri telefonsamtaler

  Gled deg over klare, ekkofri telefonsamtaler med hodesettets følsomme mikrofon og smarte akustiske design.

 • Ergonomisk ørebøyle

  Størrelsen på den ergonomiske ørebøylen kan tilpasses i forskjellige trinn til øret ditt, noe som ikke bare gir bedre komfort men også sørger for et sikkert feste. I tillegg kan ørebøylen tilpasses til bruk på både venstre og høyre øre.

 • Bluetooth-aktivert, trådløse samtaler uten håndsett

  Det kan være upraktisk og risikabelt å bruke mobiltelefonen uten hodetelefoner. Mange steder er det også ulovlig når du kjører i bil. Håndfrie sett med ledning gir deg mas med kabler. Bluetooth-hodetelefoner erstatter kablene med en trådløs Bluetooth-tilkobling med kort rekkevidde, slik at du har hendene fri, og friheten til å bevege deg blir ikke hemmet av en kabel. Ettersom den overførte energien nær hodet er mye lavere enn det som sendes ut fra mobiltelefonen din, reduserer Bluetooth også potensiell risiko forbundet med mobiltelefonstråling.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i