Bluetooth-hodetelefoner

  Bluetooth

  Bluetooth-hodetelefoner

  Snakk med stil – Bluetooth og håndfri

  Nå kan du frigjøre hendene og ørene mens du snakker. Gled deg over diskret og komfortabel kommunikasjon via Bluetooth. Med den justerbare og avtagbare nakkebøylen, kan du velge mellom å klemme den fast eller å ha den rundt halsen.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Snakk med stil – Bluetooth og håndfri

Nakkebøyle eller klemme

 • Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Tre gummideksler til øret for optimal tilpasning til alle ører.

  Du kan velge mellom tre deksler til øret, et lite, et mellomstort og et stort, så du finner et sett som passer deg perfekt.

 • Trådløs samtalestyring

  Styr samtalene uten å bruke mobilen. Dette omfatter å ta imot og avvise samtaler, taleoppringing og gjentatt oppringing. Taleoppringing og gjentatt oppringing må støttes av mobiltelefonen.

 • Bluetooth HSP/HFP-kompatibel - universell

  Bluetooth er en kabelerstatningsteknologi. Bluetooth er en global standard, slik at Bluetooth-enheter fra forskjellige produsenter kan samarbeide ved hjelp av delte Bluetooth-profiler. HSP (Handset Profile) og HFP (Handsfree Profile) er profilene som kreves for vanlig Bluetooth-drift av hodetelefoner. Hvis mobiltelefonen din er kompatibel med HSP eller HFP (slik som stort sett alle Bluetooth-aktiverte telefoner) vil denne hodetelefonen fungere sammen med den. Bluetooth-ordet og logoene eies av Bluetooth SIG, Inc. og Koninklijke Philips Electronics N.V. bruker alle slike merker på lisens.

 • Fleksibel bruksmåte: Nakkestropp og klemme

  Du velger om du vil feste produktet på klærne dine eller henge det rundt halsen. Begge stilene er diskrete, stilige og behagelige å ha på. Tilpass bruksmåten etter personlige preferanser og brukssituasjon.

 • Bluetooth-aktivert, trådløse samtaler uten håndsett

  Det kan være upraktisk og risikabelt å bruke mobiltelefonen uten hodetelefoner. Mange steder er det også ulovlig når du kjører i bil. Håndfrie sett med ledning gir deg mas med kabler. Bluetooth-hodetelefoner erstatter kablene med en trådløs Bluetooth-tilkobling med kort rekkevidde, slik at du har hendene fri, og friheten til å bevege deg blir ikke hemmet av en kabel. Ettersom den overførte energien nær hodet er mye lavere enn det som sendes ut fra mobiltelefonen din, reduserer Bluetooth også potensiell risiko forbundet med mobiltelefonstråling.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i