Utstyr for PC-spilling

  Utstyr for PC-spilling

  Se og hør spillet

  Opplev den nye måten å oppleve den fulle kraften i PC-spillene på når Philips amBX-utstyret tar spillet med forbi skjermen. Lys og lyd synkroniseres med spillet og tar det nær sagt med inn i rommet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

amBX Utstyr for PC-spilling

ProGamer-sett SGC5102BD/12 Finn lignende produkter

Se og hør spillet

med Phillips amBX-utstyr for PC-spilling

 • Flere RGB-lysdioder gir over 16 millioner farger

  Med 16 millioner farger intensiverer det synkroniserte lyssystemet spillopplevelsen, siden spillernes synsfelt fylles med koordinert belysning. Skjermen er ikke lenger grensen mellom spilleren og handlingen.

 • Lyd i mange retninger med 160 W musikkeffekt

  Lyd i mange retninger gir økt realisme gjennom det kraftige 2.1-lydsystemet med en dyp, fyldig bass og klar diskant.

 • Lyseffekter med eksisterende spill

  amBX-lyseffekter med de fleste PC-spill.

 • Lysshow med digital musikk

  amBX handler om mer enn bare spill. Hvis du skal ha fest, eller bare slappe av, reagerer systemet på musikken og bader rommet i et fantastisk, koordinert lysshow. Du kan også endre stemningen i hvilket som helst rom med en enkelt farge eller en rekke belysningseffekter. Eller du kan lage dine egne belysningssekvenser med innstillingene for hastighet, farge og intensitet i den brukervennlige interaktive programvaren.

 • Stemningsbelysning

  Vær modig og skap din egen belysning med en fargepalett på over 16 millioner farger. Skap unik lysdesign som passer til humøret eller underholdningen. Hvis du kombinerer belysningen med musikk, får du ditt eget lysshow midt i stuen.

 • 2.1-lydsystem

  2.1-lydsystem med bassforsterkningsnivå.

 • Plug and play-USB-grensesnitt

  En brukervennlig konfigurasjonsbehandling gjør oppsettet enkelt. Du trenger bare å indikere hvor i rommet du har plassert produktene, så konfigureres hvert produkt til det perfekte nivået.

 • Forhåndsinnstillinger og avanserte kontroller

  Lys, lyd, amBX-viftene og -vibrasjonsputen kontrolleres alle av en hurtigkontroll som er enkel i bruk. Det er til og med en rekke forhåndsinnstilte alternativer. De eventyrlystne kan definere egne innstillinger og lage et skreddersydd system. Juster og balanser lyd og lys til dine behov, og skap den optimale opplevelse for ethvert rom.

 • Spill følger med

  amBX-aktiverte spill, klare til å spilles.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i