Avent

Philips Avent

Smart øretermometer

  Philips Avent

  Smart øretermometer

  Måler og lagrer barnets temperatur

  Med Philips Avent smart øretermometer kan du raskt og nøyaktig måle temperaturen og lagre den direkte på smartenheten din med uGrow-appen. Se alle fordeler

 • Måler og lagrer barnets temperatur

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Smart øretermometer

uGrow-tilkoblet, Rask og nøyaktig, Komfortabel og brukervennlig SCH740/21 Finn lignende produkter

Måler og lagrer barnets temperatur

Nøyaktig og raskt uGrow-tilkoblet øretermometer

 • En del av uGrow-familien med tilkoblede produkter

  En del av uGrow-familien med tilkoblede produkter

  Det smarte Philips Avent-øretermometeret kan kobles til uGrow-appen vår. Dette er verdens første medisinske babyapp med tilkoblede enheter som gir deg personlige råd som betyr noe. uGrow kan hjelpe deg med å finne mønstre, slik at du kan støtte utviklingen til babyen.

 • Spor barnets temperatur og få bedre forståelse

  Spor barnets temperatur og få bedre forståelse

  Det smarte Philips Avent-øretermometeret måler temperaturen raskt og nøyaktig. Det oppretter en historikk over temperaturen i uGrow-appen som du enkelt kan dele med legen din.

 • Trykk én gang, så får du en nøyaktig måling etter 2 sekunder

  Trykk én gang, så får du en nøyaktig måling etter 2 sekunder

  Det kan være vanskelig å holde barnet rolig lenge nok til å få en nøyaktig måling. Det smarte Philips Avent-øretermometeret løser dette problemet siden det er utviklet for å være raskt og enkelt å bruke. Etter ett trykk på knappen får du en måling etter 2 sekunder.

 • Nøyaktige resultater ± 0,2 °C ± 0,4 °F

  Nøyaktige resultater ± 0,2 °C ± 0,4 °F

  Kroppstemperaturen kan måles fem steder: munnen, øret, armhulen, pannen og endetarmen. Måling i øret, samt i endetarmen, gir den mest nøyaktige målingen.* Det smarte Philips Avent-øretermometeret måler i øret for å gi en presis temperatur som du kan være sikker på. Vår forskning viser at dette termometeret gir en måling av medisinsk presisjon med en nøyaktighet på ± 0,2 °C eller ± 0,4 °F innenfor området fra 32,4–42,9 °C (90,3–109,2 °F). Reflekterer kroppens kjernetemperatur.*

 • En rød LED-skjerm lyser for å indikere høy temperatur

  En rød LED-skjerm lyser for å indikere høy temperatur

  Det smarte Philips Avent-øretermometeret har en klar LCD-skjerm, slik at du umiddelbart kan se om temperaturen er normal* eller høy. Lysringen lyser rødt hvis temperaturen er på 38,0 °C (100,4 °F) eller høyere*.

 • Utformet for enkel og behagelig måling i øret*

  Utformet for enkel og behagelig måling i øret*

  Det smarte Philips Avent-øretermometeret måler babyens temperatur i noen få og enkle steg. Sørg først for at sensoren er ren og tørr. Trykk deretter på av/på-knappen, og trekk forsiktig babyens øre bakover, slik at ørekanalen er rett. Sett inn termometeret mot trommehinnen, og trykk på knappen igjen. Termometeret er kompakt og strømlinjeformet, og det har en tupp som er egnet for alle aldersgrupper.

 • Gir resultater i celsius og fahrenheit

  Gir resultater i celsius og fahrenheit

  Enten du foretrekker celsius eller fahrenheit, gir det smarte Philips Avent-øretermometeret deg resultatene du trenger på skalaen du forstår.

 • Kan kobles til uGrow-appen via Bluetooth® Smart

  Kan kobles til uGrow-appen via Bluetooth® Smart

  Det smarte Philips Avent-øretermometeret kan kobles til mobile enheter via Bluetooth® Smart. Fungerer med iPhone® versjon iOS8.1 / iPhone® 5s og nyere og Android™ 4.4 KitKat og nyere.

Se alle spesifikasjoner
 • Reflekterer kroppens kjernetemperatur
 • Kilder: Herzog, L., & Phillips, S. G. (2011). Addressing concerns about fever. Clinical Pediatrics, 50(5), 383–390.
 • McCallum, L., & Higgins, D. (2011). Measuring body temperature. Nursing Times, 108(45), 20–2.
 • Normalt temperaturområde er forskjellige for hver aldersgruppe. 38,0 °C (100,4 °F) er fremdeles innenfor det normale temperaturområdet for babyer.
 • Chamberlain, J.M., et al., Determination of Normal Ear Temperature with an Infrared EmissionDetection Thermometer, Annals of Emergency Medicine, January 1995, Vol. 25, side 15–20.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i