Avent

Philips Avent

Classic+-flaskesmokk

  Philips Avent

  Classic+-flaskesmokk

  Klinisk dokumentert at den reduserer kolikk og ubehag*

  Classic+-flaskesmokkene er del av Airflex-utluftningsystemet, der luft holdes inne i flasken og borte fra babyens mage. Den strukturerte overflaten forhindrer at flaskesmokken faller sammen, noe som sikrer mindre ubehag og forstyrrelser i matingen. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 45,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Classic+-flaskesmokk

2 deler, Flaskesmokk med rask gjennomstrømming, 6 md.+ SCF634/27 Finn lignende produkter

Klinisk dokumentert at den reduserer kolikk og ubehag*

Designet for å gi mindre luft i magen

 • Airflex-ventilasjonssystem med dokumentert kolikkhemmende virkning*

  Airflex-ventilasjonssystem med dokumentert kolikkhemmende virkning*

  Det klinisk beviste Airflex-ventilasjonssystemet er utformet for å redusere luft i magen og kolikk. Når babyen mates, bøyes ventilen som er integrert i smokken, slik at luft slippes inn i flasken. Dette forhindrer at det dannes vakuum og ventilerer den mot baksiden av flasken. Den holder på luften i flasken og bort fra babyens mage for å redusere luft i magen, gulping og raping.

 • 60 % mindre uro om natten*

  60 % mindre uro om natten*

  Philips Avent Classic+ -flasken reduserer uro. Babyer som ble matet med Philips Avent Classic+ -flaskene, opplevde 60 % mindre uro om natten enn babyer som ble matet med en konkurrerende anti-kolikkflaske.*

 • En riflet struktur forhindrer at flasken klapper sammen for uforstyrret mating

  En riflet struktur forhindrer at flasken klapper sammen for uforstyrret mating

  Smokkens form sørger for at babyen får et godt grep om flasken, og den riflede strukturen forhindrer at smokken klapper sammen for uforstyrret, komfortabel mating.

 • Smokker med forskjellige gjennomstrømmingshastigheter tilgjengelig

  Smokker med forskjellige gjennomstrømmingshastigheter tilgjengelig

  Philips Avent Classic+-flaskeserien tilbyr forskjellige gjennomstrømmingshastigheter for å holde følge med veksten til babyen. Husk at aldersindikasjoner er omtrentlige, ettersom babyer utvikler seg i forskjellig tempo. Alle smokkene er tilgjengelige i doble pakker: gjennomstrømming for nyfødte samt sakte, medium, rask, variabel og tykk gjennomstrømming.

 • Denne flaskesmokken er BPA-fri

  Denne flaskesmokken er BPA-fri

  Philips Avent Classic+-flaskesmokken er laget av BPA-frie materialer (silikon).

 • Et utvalg som er kompatibelt fra amming til kopp

  Bytt mellom brystpumpen, flasken og koppdelene, og lag det produktet som fungerer for deg, akkurat når du trenger det. Antikolikksmokkene er bare kompatible med Classic+- og antikolikkflaskene.

Se alle spesifikasjoner
 • To uker gamle babyer som ble matet med en Philips Avent-flaske, hadde færre kolikksymptomer og betydelig mindre uro om natten, sammenlignet med babyer som ble matet med en konkurrerende flaske.
 • Det er bevist at smokkens utforming forhindrer at smokken klapper sammen, og forhindrer også luftsvelging og mateforstyrrelser.
 • Hva er kolikk og hvordan påvirker det babyer? Kolikk forårsakes av at babyer svelger luft under matingen, noe som skaper ubehag i fordøyelsessystemet. Symptomene på kolikk er blant annet gråt, uro, luft i magen og gulping.
 • 0 % BPA, i henhold til EU-forskrift 10/2011

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i