Power2Go

    Power2Go

    Bærbar strømforsyning

    Med denne kompakte strømforsyningen slipper du gå tom for batteri på tog, flyplasser, stasjoner eller andre steder der det ikke er stikkontakter tilgjengelig. Ikke stå der uten strøm – lad opp når som helst, hvor som helst. Arbeid, snakk eller spill så lenge du vil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar strømforsyning

Lad de bærbare enhetene, hvor som helst

  • Innskyvbar kabel for ryddig oppbevaring

    Innskyvbar kabel for ryddig oppbevaring

    Kabelen kan skyves inn automatisk for å unngå kabelrot når enheten ikke er i bruk.

  • Gir opptil 60 timer med bærbar strøm

    Denne strømløsningen sørger for at du på en enkel måte unngår å noensinne gå tom for batteri på noen av de bærbare enhetene når du er i farten. Med fullt batteri kan denne strømløsningen gi opptil 60 timer med strøm uten at du får behov for et strømuttak.

  • Tilkoblingstupper for de fleste merker følger med

    Denne enheten er kompatibel med de fleste bærbare enheter fra mange merker, takket være de utbyttbare tilkoblingstuppene som følger med. Du velger bare tilkoblingstuppen som passer til den bærbare enheten.

  • En rekke tilkoblingstupper for bærbar PC følger med

    Denne enheten er kompatibel med de fleste bærbare PCer fra mange merker, takket være de utbyttbare tilkoblingstuppene som følger med. Du velger bare tilkoblingstuppen som passer til den bærbare PCen.

  • LED-indikator for ladestatus

    Du holdes informert om ladestatusen til enheten via de opplyste LEDene. Når alle LEDene er opplyste, vet du at enheten er fulladet. Du kan da koble fra stikkontakten og forhindre unødig strømbruk.

  • LEDer indikerer den gjenværende batterikapasiteten

    Når du trykker på testknappen, viser LED-indikatoren for batterikapasitet hvor mye strøm som er igjen og når det er på tide å lade på nytt.

  • Praktisk reiseveske for oppbevaring og transportering følger med

    Reisevesken som leveres med denne enheten, er praktisk og nyttig siden den gir ekstra beskyttelse.

  • Holder for utbyttbare tilkoblingstupper

    Du kan enkelt oppbevare alle de utbyttbare tilkoblingstuppene du trenger til det bærbare utstyret i holderen, for å unngå tap eller skade.

  • Strømforsyning lades opp via USB-utgangen

    Det er praktisk å lade opp via USB-utgangen til en PC, bærbar PC eller en USB-adapter siden du ikke må ha et passende AC-strømuttak. Du kan enkelt lade strømløsningen og ha en praktisk reserveforsyning til din bærbare enhet, tilgjengelig hele tiden.

  • Innebygd beskyttelse mot overlading

    En beskyttelseskrets passer på at det ikke blir tilført mer strøm til batteriene til din bærbare enhet når den er oppladet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i