MultiLife

Batterilader

  MultiLife

  Batterilader

  Lader batteriene helt opp på opptil 100 minutter

  Lad AA og AAA NiMH-batterier på opptil 100 minutter. Denne laderen kan lade 2 eller 4 batterier samtidig. Flere sikkerhetsfunksjoner hindrer overlading. 4 AA, 2450 mAh NiMH-batterier medfølger. Lader alle batterimerker. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lader batteriene helt opp på opptil 100 minutter

energieffektiv

 • Stilig, myk og kompakt design

  Den eksklusive, stilige og kompakte designen gjør det enklere for deg å reise med laderen, og gjør den enda morsommere å bruke.

 • Lad AA- og AAA-batterier i én lader

  Laderen er utviklet for å lade AA- og AAA-batterier.

 • Universaladapteren kan brukes over hele verden

  En universaladapter som kan brukes med en inngangsspenning på 100 til 240 V. Ved å bruke en støpseladapter for det ønskede landet kan laderen brukes verden over.

 • Beskytter batteriene dine mot overlading

  Den spesielle sensoren oppdager når batteriene er fulladet og bytter til vedlikeholdslading for å holde batteriene dine fulladet og klare til bruk. Beskyttelsen mot overlading forlenger levetiden til batteriene ved å forhindre skade som forårsakes av overlading.

 • Sørger for riktig installering av batteri i laderen

  Med denne kan du på en sikker og enkel måte bruke laderen fordi laderen er utformet for å forhindre at batterier lades og skades når de settes inn feil.

 • Innebygd klokke beskytter batteriene mot overlading

  Den innebygde sikkerhetsklokken stopper ladingen når batteriene er fulle. Dette forlenger levetiden til batteriene ved å forhindre skade som forårsakes av overlading.

 • Sørg for at batteriene alltid er klare for bruk

  Alle oppladbare batterier lekker over tid. Vedlikeholdsladingen som starter automatisk, sørger for at batteriene er fulle, og at de er klare for bruk når de beholdes i laderen og den er koblet til stikkontakten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i