MultiLife

Batterilader

  MultiLife

  Batterilader

  Lader batteriene helt opp på mindre enn 100 min

  Lad opp AA- og AAA-batteriene for digitalt audioutstyr på mindre enn hundre minutter. Denne slanke laderen har en 12 V biladapter slik at du kan lade to eller fire batterier samtidig mens du er på veien. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lader batteriene helt opp på mindre enn 100 min

 • 12 V-billader for lading i bilen

  Laderen har en spesiell adapter som passer i sigarettenneren i bilen. Det betyr at du i tillegg til å lade i hovedenheten også kan lade når du er på farten.

 • Stilig, myk og kompakt design

  Den eksklusive, stilige og kompakte designen gjør det enklere for deg å reise med laderen, og gjør den enda morsommere å bruke.

 • Lader to eller fire batterier samtidig

  Laderen er utviklet for å lade to eller fire batterier samtidig.

 • Universaladapteren kan brukes over hele verden

  En universaladapter som kan brukes med en inngangsspenning på 100 til 240 V. Ved å bruke en støpseladapter for det ønskede landet kan laderen brukes verden over.

 • Beskytter batteriene dine mot overlading

  Den spesielle sensoren oppdager når batteriene er fulladet og bytter til vedlikeholdslading for å holde batteriene dine fulladet og klare til bruk. Beskyttelsen mot overlading forlenger levetiden til batteriene ved å forhindre skade som forårsakes av overlading.

 • Sørg for at batteriene alltid er klare for bruk

  Alle oppladbare batterier lekker over tid. Vedlikeholdsladingen som starter automatisk, sørger for at batteriene er fulle, og at de er klare for bruk når de beholdes i laderen og den er koblet til stikkontakten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i