VisaPure

Ansiktsbørste for sensitiv hud

  VisaPure

  Ansiktsbørste for sensitiv hud

  Børstehode for sensitiv hud

  Sensitive-børstehodet gir ekstra skånsom rengjøring med spesialutformede tynnere børstehår med en unik teknologi som gjør at det glir lett uten å irritere. Børsten har 32 000 silkemyke børstehår for en mer skånsom rengjøring. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 209,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

VisaPure Ansiktsbørste for sensitiv hud

For normal og følsom hud, For daglig bruk, Bytt børstehode hver tredje måned, Enkel å bytte SC5991/10 Finn lignende produkter

Kompatible produkter

Børstehode for sensitiv hud

For ren og myk hud

 • Øker absorberingen av hudpleieprodukter

  Øker absorberingen av hudpleieprodukter

  Med VisaPure kan du fjerne flere sminkerester og matte og døde hudceller. Hudpleieproduktene du liker best, som kremer, oljer og essenser, absorberes bedre i huden takket være den dyptgående rensen.

 • Sensitiv børste til normal og sensitive hudtyper

  Like skånsom mot sensitiv hud som rensing for hånd. De unikt utformede og silkemyke bustene etterlater ikke huden slitt og tørr. De spesialdesignede bustene er enda tynnere og mykere enn det vanlige børstehodet og gir deg en enda mykere og mer følsom renseopplevelse for sensitiv hud.

 • Unik sammensetning av bust som renser ansiktet

  Alle VisaPure-børstene har en unik 5-i-1 børstehårsteknologi. Hver bust er polert to ganger, og de silkemyke endene sikrer en god gli. VisaPure-bustene er ekstra lange, noe som gjør dem svært komfortable mot huden. VisaPure-bustene er opptil tre ganger mindre enn porene dine for maksimal effekt, og de tette børstene dekker flere porer i én behandling som føles myk og luksuriøs under ansiktsrensingen. Materialet i børstene er nøye utvalgt for en vannavstøtende effekt.

 • Børstehode som klikkes på plass: enkelt å sette på og ta av

  Bare klikk på eller klikk av børstehodet. Børstehodene våre kan enkelt tilpasses og er kompatible med alle VisaPure-modeller.

 • Bytt børstehode hver tredje måned

  Skift ut børstehodet hver tredje måned for å oppnå best mulig resultat. Børsten er enkel å skifte ut ved at du drar børsten ut av enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i