Lumea

IPL hårfjerningssystem

  Lumea

  IPL hårfjerningssystem

  Hindre gjenvekst

  Philips Lumea IPL-hårfjerningssystem fungerer utmerket for å unngå gjenvekst av hår alle steder på kroppen. Philips Lumea IPL bruker forsiktige lyspulser som tilføres regelmessig, for å holde huden silkemyk hver dag. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lumea IPL hårfjerningssystem

Kun til bruk på kroppen, 15 minutter for å behandle leggene, Levetid >100, 000 lyspulseringer, Uten ledning SC2001/00 Finn lignende produkter

Hindre gjenvekst

IPL-hårfjerning: Gled deg over glatt hud hver dag

 • Gled deg over glatt hud hver dag

  Gled deg over glatt hud hver dag

  Philips Lumea bruker forsiktige lyspulser på hårrøttene. Resultatet er at håret faller av naturlig, og gjenveksten hemmes. Du kan gjenta denne behandlingen regelmessig for å opprettholde glatt hud hver dag.

 • Effektiv uten problemer

  Effektiv uten problemer

  Våre kliniske studier viser betydelig hårreduksjon etter så lite som to behandlinger annenhver uke, med optimale, hårfrie resultater etter fire til fem behandlinger annenhver uke. Hvis du vil opprettholde resultatene, gjentar du behandlingen hver femte uke. Kliniske studier viser at resultatene opprettholdes best når behandlingen gjentas hver annen til fjerde uke. Men tiden mellom hver gang kan forlenges avhengig av gjenveksten av hår.

 • Tilpasset for sikker bruk i ditt eget hjem

  Tilpasset for sikker bruk i ditt eget hjem

  Philips Lumea bruker en nyskapende lysbasert teknologi kalt IPL (Intense Pulsed Light), som bygger på teknologien brukt av profesjonelle skjønnhetssalonger. Philips har tilpasset denne teknologien for sikker og effektiv bruk i ditt eget hjem. Philips samarbeidet tett med ledende hudspesialister for å utvikle vårt banebrytende hårfjerningssystem. I over 10 år har vi gjennomført omfattende forbrukerundersøkelser med over 1500 frivillige.

 • Fem justerbare innstillinger for lysenergi

  Fem justerbare innstillinger for lysenergi

  Philips Lumea har fem justerbare innstillinger for lysenergi som sørger for en behagelig, men effektiv behandling. Når den brukes på riktig måte, er IPL-behandlingen til Philips Lumea sikker og skånsom å bruke selv på sensitiv hud og sensitive områder på kroppen.

 • Trådløs og praktisk

  Trådløs og praktisk

  Den unike og trådløse utformingen til Lumea passer perfekt til å behandle de områdene du vil, når du vil.

 • Trenger ikke ekstradeler

  Trenger ikke ekstradeler

  Philips Lumea er en komplett løsning som er klar til bruk med én gang. Og den trenger ikke ekstra lyskilder eller geleer.

 • Bruksområder

  Bruksområder

  Du kan trygt bruke den til å fjerne hår på områder nedenfor halsen: ben, armhuler, bikinilinje, armer og mage.

 • Passende hår- og hudtyper

  Passende hår- og hudtyper

  Philips Lumea fungerer effektivt på (naturlig) mørkeblondt, brunt og svart hår. I likhet med andre lysbaserte behandlinger fungerer Philips Lumea IKKE effektivt på rødt, lyseblondt eller hvitt/grått hår. Philips Lumea passer heller IKKE for veldig mørk hud.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i