Bærbar høyttaler

  Bærbar høyttaler

  Alt-i-ett bærbar høyttaler

  Nyt musikk via alt-i-ett bærbar høyttaler fra Philips. Spill av favorittmusikken din via MicroSD-kort-/aux-in-tilkobling. Høyttaleren med wOOx™-teknologi er kompakt og leveres med oppladbart batteri og i flere farger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Alt-i-ett bærbar høyttaler

 • Enkel avspilling fra microSD-kort

  Bare fyll kortet med ønsket innhold og koble det til spilleren – så trenger du aldri å bekymre deg for å gå tom for underholdningsalternativer igjen.

 • Innebygd digital FM-radio

  Digital radio er, i tillegg til analog FM-overføring, en ny måte å kringkaste radio på via et nettverk av bakkesendere. Det gir lytterne flere valgmuligheter og klar lydgjengivelse helt uten forstyrrelser. Teknologien lar mottakeren velge det sterkeste signalet den finner. Digitale stasjoner har ingen frekvenser som må huskes, og radioene stilles inn etter stasjonsnavn slik at det ikke blir endringer når du er i bevegelse.

 • 1,5 W RMS utgangseffekt

  Dette anlegget har en total utgangseffekt på 1,5 W RMS. RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttaleren.

 • wOOx™-høyttalerteknologi for dyp og kraftig bass

  wOOx™-teknologi er et revolusjonerende nytt høyttalerkonsept som gjør at du kan høre og føle utrolig dyp bass som er dypere enn på noe annet lydanlegg. Spesielle høyttalerdrivere fungerer i samspill med wOOx-bassmembranen, og nøyaktig justering mellom hoveddriveren og diskanthøyttaleren sikrer jevne overganger fra lave og middels til høye frekvenser. Dobbelt oppheng og en helt symmetrisk lagkonstruksjon gir lav og presis bass uten merkbar forvrengning. wOOx gir utrolig dyp og dynamisk bass ved å utnytte hele volumet i høyttalerkabinettet, og forsterker musikkens virkning dramatisk.

 • Stereohodetelefonkontakt for bedre personlig musikknytelse

  Koble hodetelefonene dine til denne Philips-enheten for en mer personlig lydopplevelse når du vil. Du kan glede deg over favorittmusikken med flott lyd uten å forstyrre andre, ved å koble hodetelefonene til denne enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i