1
Lyd og video

Pronto

Kontrollpanel for hjemmekino

  Pronto

  Kontrollpanel for hjemmekino

  Enkel enhåndskontroll

  En kostnadseffektiv kontrolløsning for alle lyd- og videoenheter. Kan tilpasses dine og din families ønsker.

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkel enhåndskontroll

En kostnadseffektiv kontrolløsning for alle lyd- og videoenheter. Kan tilpasses dine og din families ønsker.

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Enkel enhåndskontroll

 • Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Kontroller flere enheter med ett tastetrykk

  Med ett-trykkskontroll kan du utføre flere kommandoer med ett tastetrykk via en makro. En makro kombinerer flere forhåndsprogrammerte kommandoer under én enkelt knapp. Derfor er det bare nødvendig å trykke på én knapp for å utføre en serie med funksjoner.

 • Omfattende infrarød kodedatabase for de fleste enheter og merker

  En universell database med IR-koder er et arkiv med infrarøde koder som er innebygd i en bestemt fjernkontroll. Med denne funksjonen kan en fjernkontroll styre ulike enheter uten å måtte lære de enkelte signalene. Velg det riktige infrarøde kodesettet i databasen for enhetene du vil kontrollere, slik at du kan kontrollere nesten alle lyd/video-systemelementer på markedet i dag, uansett modell eller merke.

 • Praktisk IR-læring fra en annen fjernkontroll

  Lærefunksjonalitet brukes om prosessen der en fjernkontroll fanger opp og lagrer infrarøde signaler fra andre fjernkontroller for senere bruk. Når enhetskoder ikke er inkludert i den innebygde databasen, kan de alltid læres fra den originale fjernkontrollen ved å peke på den.

 • Programmerbare knapper for tilgang til vanlige funksjoner

  Programmerbare, fysiske knapper gir brukeren tilgang til de fjernkontrollfunksjonene som brukes oftest, som volum opp og ned, kanal opp og ned og piltaster.

 • LCD-gråtonedisplay gir realistiske knapper som er enkle å se

  Opprett ditt eget oppsett i gråtoner. Det er enkelt å velge knapper og kommandoer på berøringsskjermen.

 • Direkte redigering på apparatet tilpasser fjernkontrollens grensesnitt

  Endelige justeringer av makroer, forsinkelser, timere og enheter kan gjøres på fjernkontrollen for å sikre riktig funksjonalitet. Åpne innstillingsmenyen, og velg riktig handling: merk, legg til, slett, flytt.

 • PC-programvare til å opprette ditt eget brukergrensesnitt

  PC-programvare følger med slik at du kan tilpasse brukergrensesnittet på fjernkontrollen, f.eks. for å opprette dine egne skjermbilder og definere et personlig utseende. Når du har installert programvaren og opprettet brukergrensesnittet, laster du det ned til fjernkontrollen, enten via RS232, USB, eller trådløst.

 • LCD-skjerm med bakbelysning gir bedre betjeningskomfort i mørket

  Bakbelysning er en funksjon som lyser opp LCD-skjermen eller tastaturet slik at de kan brukes i mørket. De to vanligste typene bakbelysning er LED og elektrofluoriserende (EL). Fjernkontroller som har LED-bakbelysning, lyser vanligvis ganske sterkt, men ujevnt i gult eller grønt, mens EL-paneler er jevne med blått, hvitt eller grønt lys.

 • Digital kontrastkontroll optimaliserer visningsklarheten

  Kontrasten avgjør hvor "klar" en LCD-skjerm er å se på. Digital kontrastkontroll er en spesifikk justering som gjør at du kan tilpasse skjermens synlige egenskaper.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i