1

Universell fjernkontroll

    -{discount-percentage}%

    Universell fjernkontroll

    Hjemmekino har aldri vært enklere

    Ultimat fjernkontroll for hjemmeunderholdning

    Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hjemmekino har aldri vært enklere

Ultimat fjernkontroll for hjemmeunderholdning

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Hjemmekino har aldri vært enklere

Én fjernkontroll til TV, video, SAT, DVD, radio, CD, AMP og mottaker

Gjør det enklere å operere hjemmekinoanlegget med bare én brukervennlig fjernkontroll som kan styre TV, video, DVD, radio, satellittmottaker, digital set-top-boks, CD-spiller, forsterker og mottaker uansett merke og modell. Gled deg over de praktiske ettrykksfunksjonene mens du ser på yndlingsfilmene dine.

Dobbel overføring utvider funksjonsavstanden betydelig

Med vanlig infrarød (IR) overføring for fjernstyring av vanlige apparater og en innebygd radiofrekvenssender (RF) for fjernstyring av apparater inne i skap eller i andre rom utvides funksjonsavstanden betydelig. RF-overføringen konverteres tilbake til IR med en dedikert mottaker.

Makro som slår på alle apparatene dine med ett tastetrykk

Utnytt ettrykksfunksjonaliteten og lag dine egne makroer som utfører en hvilken som helst serie med kommandoer med ett enkelt tastetrykk. Tenk deg – du kan slå på TVen, stille inn surround-lyden og sette i gang filmen med bare ett tastetrykk!

Tidsinnstillingsfunksjonen slår på utstyret når du vil

Du trenger aldri å gå glipp av favorittprogrammet ditt igjen. Bare still inn fjernkontrollen til å slå på TVen når det begynner. Dette kan programmeres for alle enheter.

Rask menytilgang til funksjoner som konfigurasjon og tekst-TV

Viktige funksjoner som konfigurasjonsmenyen og tekst-TV har sine egne, klart merkede taster, slik at det blir enklere å styre utstyret.

Læreevnen kopierer funksjoner fra de originale fjernkontrollene

Hvis du vil ha tilgang til alle funksjonene fra den originale fjernkontrollen, kan du kopiere signalet som overføres fra den. Dette lagres deretter i minnet på den universelle fjernkontrollen.

Klar til bruk med Philips-utstyr

Hvis du har utstyr fra Philips, kan du bruke den universelle fjernkontrollen uten programmering, siden alle tastene er forhåndsinnstilt for Philips.

Batterier følger med, så det er bare å pakke ut og zappe

Du trenger ikke å kjøpe batterier i tillegg, du kan ta i bruk den nye universelle fjernkontrollen rett fra pakken!

For spørsmål og assistanse, ring vår servicelinje

Hvis du har et problem eller et spørsmål som gjelder den universelle fjernkontrollen, eller hvis det er en knapp på den originale fjernkontrollen som ikke er med i det omfattende, innebygde kodebiblioteket, kan du ringe servicelinjen for å få hjelp til å finne en løsning. Den er åpen sju dager i uka.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i