skjermtilbehør

  skjermtilbehør

  Farvel til slitne øyne og fysisk stress!

  Super Ergo-base gir LCD-skjermen fullstendige ergonomiske funksjoner. Øynene og kroppen får en behagelig opplevelse, og de fysiske effektene av mange timers arbeid foran skjermen begrenses.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Farvel til slitne øyne og fysisk stress!

 • 90 graders stående og liggende visning

  ScreenRotate gjør det mulig å bruke en skjerm i enten liggende eller stående visning. Når du vil endre retning for bedre visning av et valgt dokument eller bilde, dreies skjermen i ønsket retning.

 • Justerbar skjermhøyde for ideell visningsvinkel

  Justerbar høyde er muligheten du har til å flytte skjermen opp og ned på stativet og låse den når ønsket høyde er funnet. Dette gir en komfortabel, individuell visningsvinkel som er riktig i forhold til brukerens høyde, vekt, kroppstype og holdning, og det fører til mindre slitasje på øynene og tretthet som kan forekomme etter lange timer foran datamaskinen.

 • Vippe- og dreieskjermjustering for en ideell visningsvinkel

  Vippe- og dreieskjermjustering er en mekanisme som er bygd inn i stativet, og som lar skjermen dreie og vippe bakover og fremover.

 • Praktisk håndtering, oppbevaring og beskyttelse av kabler

  Kabelhåndtering er et system som gir deg en ryddig arbeidsplass ved at du får orden på kablene og ledningene som enhetene dine bruker.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i