Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Film på farten

  Fordyp deg i filmer, musikk og bilder med Philips' lyd- og videospiller med fastminne og 3,5" LCD-skjerm. Se videoer fra PCen eller som du har kjøpt på Internett. Nå kan du skru opp de innebygde høyttalerne og høre den flotte lyden. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Film på farten

MP3, WMA, bilder og filmer

 • Lytt til MP3- og WMA-musikk og FM radio

  Lytt til MP3- og WMA-musikk og FM radio

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på den bærbare enheten din. Bare last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne ved å rippe lyd-CDer til MP3- eller WMA-filer og overføre dem til enheten din. I tillegg kan du lytte til den innebygde digitale FM-radioen med opptil 20 stasjonsforvalg for å få flere musikkalternativer.

 • Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  GoGear-spilleren støtter det populære WMV-formatet, i tillegg til DRM-teknologien (Digital Rights Management) fra Microsoft som beskytter videoer som er kjøpt eller leid på Internett. Bruk WMP11 til å overføre slikt innhold til GoGear-enheten, og se på videoklippene mens du er på farten.

 • Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang eller film om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket fil.

 • Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Denne Philips GoGear-spilleren gir deg det beste innen bærbar musikk. Den er klar når du er det. Den lette og ultrakompakte enheten gir deg uovertruffen lydkvalitet og en virkelig bærbar underholdningsopplevelse mens du er på farten.

 • 3,5" LCD-fargeskjerm for visningskomfort

  3,5" LCD-fargeskjerm for visningskomfort
Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i