Lyd- og videospiller med fastminne

  Lyd- og videospiller med fastminne

  Film på farten

  Nyt film, bilder og musikk med Philips SA6024 når du er på farten. Denne toppmoderne bærbare videospilleren har en høykvalitets 2,2" fargeskjerm og kan spille av video i opptil 4 timer. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGear Lyd- og videospiller med fastminne

2 GB* SA6024/02 Finn lignende produkter

Film på farten

MP3, WMA, bilder og filmer

 • SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang eller film om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket fil.

 • Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Liten og anvendelig for den ultimate bærbarheten

  Denne Philips GoGear-spilleren gir deg det beste innen bærbar musikk. Den er klar når du er det. Den lette og ultrakompakte enheten gir deg uovertruffen lydkvalitet og en virkelig bærbar underholdningsopplevelse mens du er på farten.

 • Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • 2,2" farge-LCD for en flott filmopplevelse

  En stilig 5,1 cm (2") skjerm med høy oppløsning på GoGear-spilleren gir suveren videokvalitet og klare, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en allsidig multimedieopplevelse på farten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i