MP3-spiller

  MP3-spiller

  Bær musikken med deg i lommen

  GoGEAR Mix lar deg oppbevare musikken i hvilken som helst lomme. Denne slanke spilleren gjør filoverføringen enkel via direkte USB, som ikke krever noen kabler. Den har også en praktisk innebygd klemme, en LCD-skjerm og ti timer med spilletid. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bær musikken med deg i lommen

med den innebygde klemmen som lar deg høre på musikk på farten

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • MP3- og WMA-avspilling

  MP3- og WMA-avspilling

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på GoGear-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • FM-radio med 30 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med 30 forvalg for flere musikkvalg

  Med digital FM-radio får du flere musikkalternativer til musikksamlingen på GoGear. Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Du kan forhåndsinnstille opptil 30 radiokanaler og lytte til favorittprogrammene dine hvor som helst.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • Direkte lading fra PCen via USB

  Direkte lading fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • Rask 6-minutters lading for 60 minutters spilling

  Rask 6-minutters lading for 60 minutters spilling

  Av og til trenger du bare GoGEAR-spilleren hjemmefra til kontoret og tilbake igjen, eller på en kort løpetur – men du glemte å lade den kvelden før. Takket være Fast Charge kan du ta farvel med frustrasjon og kjedelige turer uten musikk. Philips’ smarte og praktiske løsning lar deg koble GoGEAR til PCen eller USB-laderen i bare seks minutter, og til gjengjeld får du fantastiske 60 minutter med avspilling. Fast Charge virker slik at den bruker et mye høyere strømstyrkenivå for å gi lithium-ion-batteriet ditt kraften det trenger på et øyeblikk – som holder musikken gående.

 • Spill av musikk i opptil 10 timer

  Dans til et uendelig utvalg av hitlåter med GoGear-spilleren. Et kompakt, oppladbart batteri er innebygd for langvarig strøm. Opptil 10 timer med kontinuerlig musikkavspilling kan nytes med en enkelt opplading. Bare koble til strømkabelen for å lade spilleren – det er så enkelt.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i