Ikke tilordnet

MP3-spiller

  MP3-spiller

  Musikk blir morsommere

  GoGEAR MiniDot gir mye moro, er utrolig liten og finnes i livlige farger som passer til din smak. Den innebygde klemmen gjør at du kan ha den på deg som et tilbehør, samtidig som LED-skjermen og lydindikatorene gir enkel navigering. FastCharge gir hurtig lading. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Musikk blir morsommere

med en nett form og ulike fargevalg

 • Gled deg over opptil 6 timer musikkavspilling

  Gled deg over opptil 6 timer musikkavspilling

  Dans til et endeløst utvalg låter på GoGEAR-spilleren. Det finnes et kompakt innebygd og oppladbart batteri som gir deg strøm i lang tid. Du får opptil 6 timer med kontinuerlig musikkavspilling på én enkelt lading. Bare koble spilleren til datamaskinen via direkte USB for å lade den, uten at du trenger kabler. Så enkelt er det.

 • Rask 6-minutters lading for 60 minutters spilling

  Rask 6-minutters lading for 60 minutters spilling

  Av og til trenger du bare GoGEAR-spilleren hjemmefra til kontoret og tilbake igjen, eller på en kort løpetur – men du glemte å lade den kvelden før. Takket være Fast Charge kan du ta farvel med frustrasjon og kjedelige turer uten musikk. Philips’ smarte og praktiske løsning lar deg koble GoGEAR til PCen eller USB-laderen i bare seks minutter, og til gjengjeld får du fantastiske 60 minutter med avspilling. Fast Charge virker slik at den bruker et mye høyere strømstyrkenivå for å gi lithium-ion-batteriet ditt kraften det trenger på et øyeblikk – som holder musikken gående.

 • Liten, fargerik og stilig – som et motetilbehør

  Vis frem GoGEAR-spillerne, og få frem det beste i musikken. MP3-spilleren er liten, rund og elegant – slik som navnet antyder. Den har en innebygd klemme og leveres i mange spennende farger. Den kan brukes på vesken eller klærne, som et motetilbehør, og er klar til bruk når du trenger den.

 • Innebygd klemme for praktisk og håndfri bruk

  Ingenting bør komme i veien. Takket være den lette utformingen og den solide innebygde klemmen er GoGEAR-spillerne smart utformet slik at de kan festes på klærne på en sikker og stilig måte og ha den med deg på farten.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagring basert på 4 minutter per sang og 64 kbps WMA-koding.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i