MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Ta med musikken ut med GoGEAR Azure, og nyt førsteklasses lyd. Spilleren har Bluetooth® slik at den kan koble til lydenheter trådløst. Den har også en klar og lys skjerm med enkel navigering samt lang avspillingstid slik at du kan nyte den enda lenger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

med Bluetooth slik at du kan nyte musikk trådløst

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • APE, FLAC, MP3 og WMA tapsfri kode for nøyaktig lyd

  APE, FLAC, MP3 og WMA tapsfri kode for nøyaktig lyd

  Skaff deg sanger på en GoGEAR-spiller, og nyt presisjonslyd i sin helhet, uten tap av klarhet eller detaljer. De nyeste lydkomprimeringsteknologiene kan redusere filstørrelser med opptil ti ganger. De gjør dette uten å redusere lydkvaliteten, og lagrer de komprimerte filene i formater som MP3 og WMA. GoGEAR-enheten kan spille av APE-, FLAC-, MP3- og WMA-filer med tapsfri kodekstøtte – noe som gir høy lydkvalitet og gir deg en hel verden av digital musikk. Nå kan du laste ned sanger eller rippe CDer og overføre dem til GoGEAR, slik at du har uendelig mye å høre på mens du er på farten.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  RDS (Radio Data System) er en kommunikasjonsprotokollstandard som tillater at digital informasjon overføres over FM-radiosendinger. RDS-aktiverte FM-radiomottakere kan vise slik nyttig informasjon som inkluderer stasjons-ID, programinformasjon og sangtittel og artist, osv. Når som helst kan du lagre en ønsket stasjon som en forvalgt kanal på GoGear-spilleren. Med 20 forvalgte radiostasjoner som kan lagres, kan du raskt finne favorittradiostasjonen din uten at du må søke inn frekvensen manuelt hver gang.

 • Opptil 35 timer med musikkavspilling eller 6 timer med videoavspilling

  Opptil 35 timer med musikkavspilling eller 6 timer med videoavspilling.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i