Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Underholdning med ypperlig lyd

  Philips GoGear digital audio/video-spiller SA5245BT med Philips-patentert FullSound-teknologi gir deg ypperlig lydkvalitet. Bluetooth-teknologi sikrer en uovertruffen trådløs underholdning på farten. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

GoGEAR Bærbar videospiller

4 GB, Høydefinisjons hodetelefoner SA5245BT/02 Finn lignende produkter

Underholdning med ypperlig lyd

med FullSound og førsteklasses øretelefoner

 • Nyt MP3-, WMA- og AAC-musikk i tillegg til FM-radio

  Nyt MP3-, WMA- og AAC-musikk i tillegg til FM-radio

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3, WMA og AAC er de mest populære komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på den bærbare enheten din. Last ned låter i disse formatene fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne ved å rippe lyd-CDer til MP3-, WMA- eller AAC-filer og overføre dem til GoGear. I tillegg kan du lytte til den innebygde digitale FM-radioen med opptil 20 stasjonsforvalg for å få flere musikkalternativer.

 • Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  GoGear-spilleren støtter det populære WMV-formatet, i tillegg til DRM-teknologien (Digital Rights Management) fra Microsoft som beskytter videoer som er kjøpt eller leid på Internett. Bruk WMP11 til å overføre slikt innhold til GoGear-enheten, og se på videoklippene mens du er på farten.

 • Trådløs Bluetooth-teknologi for stereolyd ut

  Trådløs Bluetooth-teknologi for stereolyd ut

  Bluetooth-teknologi gir enkel trådløs tilkobling til andre Bluetooth-enheter på farten. Gjør multimedieopplevelsen på mobilen bedre med Bluetooth-hodetelefoner, og del filer raskt og enkelt til og fra enheten.

 • 7,1 cm (2,8") QVGA LCD-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  7,1 cm (2,8") QVGA LCD-fargeskjerm for en flott videoopplevelse

  Den lekre 7,1 cm (2,8") skjermen på GoGear-spilleren har QVGA-oppløsning for suveren videokvalitet og skarpe, levende bilder. I tillegg kan du enkelt navigere i kontrollmenyen eller bla gjennom mediefilene mens du hører på musikk eller ser på videounderholdning mens du er på farten.

 • Kontroller avspilling mens du blar i biblioteket

  Kontroller avspilling mens du blar i biblioteket

  Vil du ha kontroll over musikken på MP3-enheten og bla gjennom mediebiblioteket samtidig? Med GoGear-spilleren kan du gå tilbake til mediebiblioteket for å bla gjennom musikken, videoene og bildesamlingene, selv om du er i sangavspillingsmodus. Når du vil pause, spille av eller hoppe over sanger, trykker du på knappen "Option" på spilleren og en liten avspillingsmeny vises øverst på skjermen. Da kan du enkelt velge å gjøre flere oppgaver samtidig, uten at du går deg fast i navigeringen mellom avspillingskontrollen og forskjellige mapper i mediebiblioteket.

 • SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang eller film om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket fil.

 • Høydefinisjons hodetelefoner for nøyaktig lyd

  Høydefinisjons hodetelefoner for nøyaktig lyd

  Disse ergonomisk utformede hodetelefonene er utformet i forhold til kurven på menneskets ørekanaler. De har en enestående støyisoleringsfunksjon som sender lydbølgene direkte fra høyttaleren til trommehinnene med høyest mulig definisjon.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • Funksjonene "Spilleliste på farten" og "Slett"

  Funksjonene "Spilleliste på farten" og "Slett"

  Med funksjonen "Spilleliste på farten" kan du enkelt opprette spillelister på GoGear når som helst mens du er på farten. Med Slett-funksjonen kan du enkelt fjerne medier som du ikke vil ha på spilleren. Du trenger ikke å være avhengig av hjemme-PCen for å opprette spillelister og slette filer. Nå kan du enkelt administrere musikkbiblioteket direkte på GoGear – når som helst og hvor som helst.

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Opptil 25 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling*

  Opptil 25 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling*

  Glem problemene med å lade opp batteriet på GoGear-spilleren ustanselig. Denne spilleren med lang levetid gjør at du kan høre på favorittsangene dine i hele 25 timer med kontinuerlig musikkavspilling, eller se på opptil 5 timer med videoavspilling – med bare én lading. Nå kan du lene deg tilbake og lytte til musikk hele dagen eller se på tilsvarende 2 filmer kontinuerlig når du er på farten.

Se alle spesifikasjoner
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10
 • Gratistilbudet fra Rhapsody er tilgjengelig for nye kunder og kan ikke brukes med en gjeldende Rhapsody-konto eller sammen med andre spesialtilbud. Brukeren må godta standardvilkår og betingelser for bruk som finnes på www.rhapsody.com/terms. Tilbudene gjelder bare for innbyggere i USA.
 • Rhapsody og Rhapsody-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for RealNetworks, Inc.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i