Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Musikk og video på farten

  Gjør deg klar for total underholdning med den digitale audio-/videospilleren Philips SA5145. En stor og lys skjerm og intuitiv UI gjør at du enkelt kan finne fram alt av musikk, video og bilder. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Musikk og video på farten

 • Lytt til MP3- og WMA-musikk og FM radio

  Lytt til MP3- og WMA-musikk og FM radio

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på den bærbare enheten din. Bare last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne ved å rippe lyd-CDer til MP3- eller WMA-filer og overføre dem til enheten din. I tillegg kan du lytte til den innebygde digitale FM-radioen med opptil 20 stasjonsforvalg for å få flere musikkalternativer.

 • Nyt opptil 25 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Nyt opptil 25 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Philips tilbyr uendelig underholdning. Du får GoGEAR MP4-videospilleren med et kompakt, innebygd oppladbart batteri som gir langvarig kraft. Nyt opptil 25 timer med musikk eller 4 timer med videoavspilling på én lading. Bare plugg i strømkabelen for å lade opp spilleren – så enkelt er det.

 • Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp direkte fra PCen via USB

  Lad opp batteriet i GoGear-spilleren raskt og enkelt fra PCen via USB. Ved å koble spilleren til PCen med kabelen som følger med, og ved å følge instruksjonene på skjermen, gir PCen strøm til lading av spilleren i løpet av noen få sekunder. Nyt følelsen av å kunne legge vekk en overflødig lader.

 • Kontroller avspilling mens du blar i biblioteket

  Kontroller avspilling mens du blar i biblioteket

  Vil du ha kontroll over musikken på MP3-enheten og bla gjennom mediebiblioteket samtidig? Med GoGear-spilleren kan du gå tilbake til mediebiblioteket for å bla gjennom musikken, videoene og bildesamlingene, selv om du er i sangavspillingsmodus. Når du vil pause, spille av eller hoppe over sanger, trykker du på knappen "Option" på spilleren og en liten avspillingsmeny vises øverst på skjermen. Da kan du enkelt velge å gjøre flere oppgaver samtidig, uten at du går deg fast i navigeringen mellom avspillingskontrollen og forskjellige mapper i mediebiblioteket.

 • Funksjonene "Spilleliste på farten" og "Slett"

  Funksjonene "Spilleliste på farten" og "Slett"

  Med funksjonen "Spilleliste på farten" kan du enkelt opprette spillelister på GoGear når som helst mens du er på farten. Med Slett-funksjonen kan du enkelt fjerne medier som du ikke vil ha på spilleren. Du trenger ikke å være avhengig av hjemme-PCen for å opprette spillelister og slette filer. Nå kan du enkelt administrere musikkbiblioteket direkte på GoGear – når som helst og hvor som helst.

 • SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  SuperScroll™ for å finne det du leter etter på en rask og enkel måte

  Søketaster med dobbeltfunksjon som gjør det enkelt å bla gjennom store biblioteker. Du kan velge å bla gjennom spillelisten én sang eller film om gangen, eller du kan holde tasten nede for å bruke SuperScroll™-funksjonen som raskt blar frem til ønsket fil.

 • Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  Spill av WMV-videoer du har kjøpt på Internett, eller fra ditt bibliotek

  GoGear-spilleren støtter det populære WMV-formatet, i tillegg til DRM-teknologien (Digital Rights Management) fra Microsoft som beskytter videoer som er kjøpt eller leid på Internett. Bruk WMP11 til å overføre slikt innhold til GoGear-enheten, og se på videoklippene mens du er på farten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i