MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  GoGEAR Video 4,3" MP3-videospilleren gir deg livaktige, klare videoer i hånden. Gled deg over videoer i populære formater som RMVB, MPEG4 og AVI i HD-kvalitet. Få større glede av underholdningen med LCD-skjermen på 4,3" og den innebygde høyttaleren Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

med FullSound og avspilling av HD-video

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer slik at du befinner deg midt i handlingen

  Surround for filmer er en avansert lydteknologi som direkte analyserer hver lydkilde i lydsporet til en film eller et videoklipp for å gjenskape et naturlig lydbilde med lydelementer som er individuelt og nøyaktig lokalisert. De behandlede lydelementene leveres deretter direkte til hvert øre via øretelefonene. Surround for filmer skaper et naturlig akustisk rom basert på det faktiske innholdet i lydsporet. Dermed blir du plassert midt i hendelsene og får en altoppslukende surround-opplevelse – akkurat slik filmens lydtekniker hadde tenkt seg det.

 • Innebygd høyttaler for høylytt underholdning

  Innebygd høyttaler for høylytt underholdning

  Du kan ta med deg GoGEAR-spilleren og spille høy musikk med den. Spilleren har en innebygd høyttaler som er kraftig og presis, og som gjør at du kan dele musikk- og filmopplevelser – hvor som helst. Du trenger ikke å koble til eksterne høyttalere, noe som gjør det mye enklere å dele. GoGEAR gir deg enda større underholdningsglede.

 • Den innebygde støtten gir deg praktisk håndfri titting

  Den innebygde støtten gir deg praktisk håndfri titting

  GoGear MP4-videospilleren gir deg en praktisk innebygd kickstand, slik at du kan ha en tilbakelent tilnærming til underholdning. Den solide støtten spretter enkelt ut på plass, slik du kan plassere spilleren på en bordplate for å vise underholdning - når som helst og hvor som helst. Når du er ferdig, trykker du ganske enkelt stativet tilbake i sporet. Med GoGear kan du virkelig lene deg tilbake og slappe av.

 • microSD-kortspor gjør at du kan utvide minnet med opptil 32 GB

  microSD-kortspor gjør at du kan utvide minnet med opptil 32 GB

  Liten størrelse er vakkert når det gjelder mobile enheter, men det samme gjelder ikke for minnets kapasitet. GoGear-spilleren gir deg det beste fra to verdener. Alt du trenger å gjøre, er å koble til et microSD-kort. microSD-kortet vises som en andre flyttbar stasjon når spilleren kobles til datamaskinen for å overføre filer. Du kan kjøpe et kort med opptil 32 GB ledig minne for å utvide GoGear-enhetens kapasitet. Deretter kan du fylle kortet med innholdet du ønsker, koble det til spilleren – og ikke bekymre deg for å gå tom for underholdning igjen.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

Se alle spesifikasjoner
 • Windows Media og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Microsoft Corporation i USA og/eller andre land.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Støtter nedlasting og abonnementstjenester som er kompatible med WMA DRM10
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Fra Philips

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i