MP4-spiller

  MP4-spiller

  Føl vibrasjonene av sensasjonell lyd

  GoGEAR Vibe MP4-spilleren i levende farger har FullSound, slik at den gir liv til musikk og videoer. Den har også Philips Songbird slik at du kan synkronisere musikk og glede deg med underholdning. SafeSound beskytter ørene, og FastCharge gir hurtig lading. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Føl vibrasjonene av sensasjonell lyd

Liten, fargerik og underholdende

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  Nå kan du nyte musikken for fullt uten å bekymre deg for hørselsskader. SafeSound er skapt av Philips, og det analyserer lydnivået på Philips GoGear MP3-spilleren kontinuerlig. Det varsler deg hvis volumet og eksponeringen kan påvirke hørselen din. Du kan forhindre dette ved å justere volumet til et lavere nivå eller la SafeSound automatisk regulere volumet for deg – så slipper du å fikle med innstillingene. I tillegg har SafeSound daglige og ukentlige oversikter over lydeksponeringen du har blitt utsatt for, slik at du kan ta bedre ansvar for hørselen din.

 • 4,6 cm / 1,8" fargeskjerm for enkel og intuitiv bruk

  4,6 cm / 1,8" fargeskjerm for enkel og intuitiv bruk

  En 4,6 cm / 1,8" fargeskjerm gjør det enkelt å navigere i kontrollmenyen og bla gjennom musikkfilene på GoGEAR-spilleren.

 • Nyt opptil 20 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Nyt opptil 20 timer med musikkavspilling eller 4 timer med videoavspilling

  Philips tilbyr uendelig underholdning. Du får GoGEAR MP4-videospilleren med et kompakt, innebygd oppladbart batteri som gir langvarig kraft. Nyt opptil 20 timer med musikk eller 4 timer med videoavspilling på én lading. Bare plugg i strømkabelen for å lade opp spilleren – så enkelt er det.

 • LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  Med LikeMusic kan du oppleve mer av musikken som du liker best – med bare ett klikk. Du trenger ikke å sortere gjennom musikkbiblioteket eller vente på tilfeldigheter. LikeMusic er en Philips-patentert algoritme som analyserer sangene i biblioteket ditt for å identifisere lignende musikkegenskaper. Disse egenskapene hjelper LikeMusic med å opprette smarte spillelister med sanger som høres bra ut sammen. Du trenger bare å klikke på en sang som du liker, og deretter klikke på ikonet LikeMusic – en spilleliste vises øyeblikkelig. Gi den et navn, og nyt den nye spillelisten – eller gjenoppdag sanger – på PCen eller GoGear-spilleren.

 • Rask 5-minutters lading for 90 minutters spilling

  Rask 5-minutters lading for 90 minutters spilling

  Av og til trenger du bare GoGEAR-spilleren hjemmefra til kontoret og tilbake igjen, eller på en kort løpetur – men du glemte å lade den kvelden før. Takket være Fast Charge kan du ta farvel med frustrasjon og kjedelige turer uten musikk. Philips’ smarte og praktiske løsning lar deg koble GoGEAR til PCen eller USB-laderen i bare fem minutter, og til gjengjeld får du fantastiske 90 minutter med avspilling. Fast Charge virker slik at den bruker et mye høyere strømstyrkenivå for å gi litium-ion-batteriet kraften det trenger på et øyeblikk – som holder musikken gående.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

Se alle spesifikasjoner
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i