MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Dans til musikk som høres bedre ut enn noen gang. MP4-spilleren GoGEAR Muse SA4MUS08KF fra Philips har FullSound som gir ekstra klarhet, SafeSound som beskytter mot hørselskader, en brukervennlig berøringsskjerm for enkel bruk og surround for filmer som gir mer omsluttende lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Selv i de mest støyende omgivelsene

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Lydisolerende hodetelefoner for å minimere støy fra omgivelsene

  Med lydisolerte hodetelefoner hører du flere detaljer i musikken på et lavere volum enn det som er mulig med vanlige hodetelefoner. Basert på omfattende forståelse av anatomien i menneskets ørekanal, lager den lydisolerende hodetelefonen med vinklet akustisk design en perfekt forsegling mellom lydkilden og ørekanalen. På den måten elimineres uønsket bakgrunnsstøy samtidig som lyden sendes direkte til ørene. Selv med et moderat volum kan du fremdeles skille ut musikkdetaljer uten støyforstyrrelse fra omgivelsene. Øretelefonhylsene er tilgjengelige i tre størrelser for å gi best mulig passform.

 • SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  Nå kan du nyte musikken for fullt uten å bekymre deg for hørselsskader. SafeSound er skapt av Philips, og det analyserer lydnivået på Philips GoGear MP3-spilleren kontinuerlig. Det varsler deg hvis volumet og eksponeringen kan påvirke hørselen din. Du kan forhindre dette ved å justere volumet til et lavere nivå eller la SafeSound automatisk regulere volumet for deg – så slipper du å fikle med innstillingene. I tillegg har SafeSound daglige og ukentlige oversikter over lydeksponeringen du har blitt utsatt for, slik at du kan ta bedre ansvar for hørselen din.

 • 2,8" QVGA kapasitiv berøringsskjerm for enkel navigering

  2,8" QVGA kapasitiv berøringsskjerm for enkel navigering

  Med GoGEAR Muse får du den fulle underholdningsgleden, uten usikkerhet. Den har en kapasitiv berøringsskjerm som gjør at du kan ta full kontroll over musikken og filmene. Den kapasitive skjermen er utrolig mottakelig, slik at du enkelt kan kontrollere GoGEAR Muse med bevegelser. I tillegg er berøringsskjermen utviklet for å være synlig i forskjellige lysforhold og avvise støvpartikler, noe som gjør at du får et enda klarere bilde av det du spiller av. GoGEAR Muse gir alltid krystallklar underholdning.

 • microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  microSD-kortspor for utvidet minnekapasitet

  Liten er bra når det kommer til mobile enheter, men det samme gjelder ikke for minnekapasiteten. Med GoGear-spilleren kan du få det beste fra begge verdener bare ved å sette inn et microSD-kort. microSD-kortet vises som en flyttbar stasjon når spilleren er koblet til PCen, slik at det er enkelt å overføre filer. Du laster ganske enkelt det aktuelle innholdet inn på kortet og setter kortet inn i sporet i spilleren. Et 32 GB minnekort kan utvide minnekapasiteten til GoGear-enheten, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for underholdning.

 • FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS / 20 forvalg for flere musikkvalg

  RDS (Radio Data System) er en kommunikasjonsprotokollstandard som tillater at digital informasjon overføres over FM-radiosendinger. RDS-aktiverte FM-radiomottakere kan vise slik nyttig informasjon som inkluderer stasjons-ID, programinformasjon og sangtittel og artist, osv. Når som helst kan du lagre en ønsket stasjon som en forvalgt kanal på GoGear-spilleren. Med 20 forvalgte radiostasjoner som kan lagres, kan du raskt finne favorittradiostasjonen din uten at du må søke inn frekvensen manuelt hver gang.

 • Nyt opptil 26 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling

  Nyt opptil 26 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling

  Philips tilbyr uendelig underholdning. Du får GoGEAR-spilleren med et kompakt, innebygd oppladbart batteri som gir langvarig kraft. Nyt opptil 26 timer med musikk eller 5 timer med videoavspilling på én lading. Bare plugg i strømkabelen for å lade opp spilleren – så enkelt er det.

 • Personlig lyd for morsom tilpasning av musikken

  Personlig lyd for morsom tilpasning av musikken

  Philips Sound Personalization er en morsom og intuitiv måte som lar deg få mest ut av musikken, slik at du kan nyte den slik du vil. Glem de vanlige grafiske utjevningene eller det begrensede utvalget av forvalg som Jazz, Rock og Klassisk. Med Sound Personalization får du en stilig og nyskapende berøringsskjerm som gir deg fullstendig kontroll over hvert lydaspekt. Nå kan du finjustere, tilpasse og opprette den lydopplevelsen du ønsker, og gi nytt liv til favorittsangene dine.

 • LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  Med LikeMusic kan du oppleve mer av musikken som du liker best – med bare ett klikk. Du trenger ikke å sortere gjennom musikkbiblioteket eller vente på tilfeldigheter. LikeMusic er en Philips-patentert algoritme som analyserer sangene i biblioteket ditt for å identifisere lignende musikkegenskaper. Disse egenskapene hjelper LikeMusic med å opprette smarte spillelister med sanger som høres bra ut sammen. Du trenger bare å klikke på en sang som du liker, og deretter klikke på ikonet LikeMusic – en spilleliste vises øyeblikkelig. Gi den et navn, og nyt den nye spillelisten – eller gjenoppdag sanger – på PCen eller GoGear-spilleren.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagring basert på 4 minutter per sang og 64 kbps WMA-koding.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i