MP3-spiller

  MP3-spiller

  Musikk blir morsommere

  Beveg deg til den lille og fargerike GoGEAR Sounddot MP3-spilleren. Den kommer med innebygd klemme, slik at du kan feste den til klær, og har LED- og lydindikatorer for enkel navigering. Overfør musikk via direkte USB, og gled deg over hurtig lading med FastCharge. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Musikk blir morsommere

Med fargevalg, alle er klare til å vises frem

 • Liten, fargerik og stilig – som et motetilbehør

  Liten, fargerik og stilig – som et motetilbehør

  Vis frem GoGEAR Sounddot, og få frem det beste i musikken. MP3-spilleren er liten, rund og elegant – slik som navnet antyder. Den har en innebygd klemme og leveres i mange spennende farger. Den kan brukes på vesken eller klærne, som et motetilbehør, og er klar til bruk når du trenger den.

 • Gled deg over opptil 6 timer musikkavspilling

  Gled deg over opptil 6 timer musikkavspilling

  Dans til et endeløst utvalg låter på GoGEAR-spilleren. Det finnes et kompakt innebygd og oppladbart batteri som gir deg strøm i lang tid. Du får opptil 6 timer med kontinuerlig musikkavspilling på én enkelt lading. Bare koble spilleren til datamaskinen via direkte USB for å lade den, uten at du trenger kabler. Så enkelt er det.

 • Rask 6-minutters lading for 60 minutters spilling

  Rask 6-minutters lading for 60 minutters spilling

  Av og til trenger du bare GoGEAR-spilleren hjemmefra til kontoret og tilbake igjen, eller på en kort løpetur – men du glemte å lade den kvelden før. Takket være Fast Charge kan du ta farvel med frustrasjon og kjedelige turer uten musikk. Philips’ smarte og praktiske løsning lar deg koble GoGEAR til PCen eller USB-laderen i bare seks minutter, og til gjengjeld får du fantastiske 60 minutter med avspilling. Fast Charge virker slik at den bruker et mye høyere strømstyrkenivå for å gi lithium-ion-batteriet ditt kraften det trenger på et øyeblikk – som holder musikken gående.

 • Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler

  Direkte USB for enkle filoverføringer uten kabler

  Enheter med direkte USB kan plugges direkte til USB-porten på PCen uten en eneste kabel. Datamaskinen gjenkjenner automatisk enheten som en flyttbar USB-masselagringsenhet (Windows 98 krever ekstra drivere) som du kan bruke til å dra og slippe filer mellom datamaskinen og enheten via Windows Utforsker (eller Apple-mapper). Fyll opp enheten med musikk og data og du er klar.

 • Innebygd klemme for praktisk og håndfri bruk

  Ingenting bør komme i veien. Takket være den lette utformingen og den solide innebygde klemmen er GoGEAR Sounddot smart utformet slik at den kan festes på klærne på en sikker og stilig måte og ha den med deg på farten.

 • Lyd- og LED-indikatorer for lading og enkel navigering

  Med GoGEAR Sounddot får du vite nøyaktig hva som skjer, med spesielt programmerte lys- og lydindikatorer. En LED-indikator og en kort pipelyd forteller deg om spilleren er av eller på, og om den er i shuffle-modus eller ikke. De advarer deg også når du begynner å gå tom for strøm, ved at lyset blinker rødt og du hører tilsvarende pipelyder. Koble spilleren til et strømuttak, så lyser LED-lampen kontinuerlig rødt for å informere deg om at batteriet lades. Deretter blir lyset grønt for å informere deg om at batteriet er fulladet, og at du igjen kan glede deg over flott musikk på GoGEAR Sounddot.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagring basert på 4 minutter per sang og 64 kbps WMA-koding.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i