MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Få fantastisk lyd på GoGEAR Ariaz MP4-spilleren SA4ARA04KF fra Philips med FullSound. I tillegg kan du høre på så mye musikk du vil, uten å bekymre deg for hørselsskader med SafeSound. Oppdag og synkroniser et musikkunivers med Songbird. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Og gled deg over alle multimediene du får plass til

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  SafeSound for optimale musikkopplevelser uten hørselsskade

  Nå kan du nyte musikken for fullt uten å bekymre deg for hørselsskader. SafeSound er skapt av Philips, og det analyserer lydnivået på Philips GoGear MP3-spilleren kontinuerlig. Det varsler deg hvis volumet og eksponeringen kan påvirke hørselen din. Du kan forhindre dette ved å justere volumet til et lavere nivå eller la SafeSound automatisk regulere volumet for deg – så slipper du å fikle med innstillingene. I tillegg har SafeSound daglige og ukentlige oversikter over lydeksponeringen du har blitt utsatt for, slik at du kan ta bedre ansvar for hørselen din.

 • Innebygd høyttaler for høylytt underholdning

  Innebygd høyttaler for høylytt underholdning

  Du kan ta med deg GoGEAR-spilleren og spille høy musikk med den. Spilleren har en innebygd høyttaler som er kraftig og presis, og som gjør at du kan dele musikk- og filmopplevelser – hvor som helst. Du trenger ikke å koble til eksterne høyttalere, noe som gjør det mye enklere å dele. GoGEAR gir deg enda større underholdningsglede.

 • 6,1 cm / 2,4" fargeskjerm gir fantastisk videokvalitet

  6,1 cm / 2,4" fargeskjerm gir fantastisk videokvalitet

  En 6,1 cm / 2,4" skjerm med høy oppløsning på GoGEAR Ariaz-spilleren gir suveren videokvalitet og klare, levende bilder. Sammen med fargemenyen gir den store skjermen enkel navigering i mediefiler, noe som gir en fullstendig pakke for en allsidig multimedieopplevelse på farten.

 • Nyt opptil 26 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling

  Nyt opptil 26 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling

  Philips tilbyr uendelig underholdning. Du får GoGEAR-spilleren med et kompakt, innebygd oppladbart batteri som gir langvarig kraft. Nyt opptil 26 timer med musikk eller 5 timer med videoavspilling på én lading. Bare plugg i strømkabelen for å lade opp spilleren – så enkelt er det.

 • FM-radio med RDS og 30 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS og 30 forvalg for flere musikkvalg

  FM-radio med RDS og 30 forvalg for flere musikkvalg.

 • Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptak for å ta notater eller gjøre opptak av hva som helst, når som helst.

  Taleopptaksfunksjonen gjør GoGear-spilleren om til en praktisk diktafon. I tillegg til å spille av musikk eller høre på radio, kan du også spille inn notater eller påminnelser til skole eller arbeid, handlelister og telefonnumre – eller kanskje sangtekster? Ved å trykke på innspillingsknappen og snakke inn i den innebygde mikrofonen komprimeres og lagres talemeldinger i det interne minnet. Taleopptak gir deg en svært mobil innspillingsenhet hvor du kan spille inn hva som helst, når som helst og hvor som helst!

 • LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  Med LikeMusic kan du oppleve mer av musikken som du liker best – med bare ett klikk. Du trenger ikke å sortere gjennom musikkbiblioteket eller vente på tilfeldigheter. LikeMusic er en Philips-patentert algoritme som analyserer sangene i biblioteket ditt for å identifisere lignende musikkegenskaper. Disse egenskapene hjelper LikeMusic med å opprette smarte spillelister med sanger som høres bra ut sammen. Du trenger bare å klikke på en sang som du liker, og deretter klikke på ikonet LikeMusic – en spilleliste vises øyeblikkelig. Gi den et navn, og nyt den nye spillelisten – eller gjenoppdag sanger – på PCen eller GoGear-spilleren.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

Se alle spesifikasjoner
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i