MP4-spiller

  MP4-spiller

  Overlegen lydopplevelse

  Den lille og robuste GoGear Vibe MP3-spilleren treffer de riktige notene med Philips FullSound, som gir liv til musikken. Du får også Songbird for et uendelig utvalg av musikk og enkel synkronisering. Det følger i tillegg med ørepropper i myk gummi, slik at du får en komfortabel musikkopplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Overlegen lydopplevelse

Liten størrelse, stor underholdning

 • FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  FullSound™ for å gi liv til MP3-musikken

  Philips' nyskapende FullSound-teknologi gjenoppretter nøyaktig soniske detaljer i komprimert MP3-musikk. Den beriker og forbedrer den dramatisk, slik at du kan oppleve CD-musikk uten forvrengning. FullSound er basert på en algoritme for etterbehandling av lyd og kombinerer Philips' anerkjente ekspertise innen musikkgjengivelse med kraften i den nyeste generasjonen av digital signalbehandling (DSP). Resultatet er fyldigere bass med mer dybde og kraft, økt stemme- og instrumentklarhet og stor detaljrikdom. Gjenoppdag den komprimerte MP3-musikken i virkelighetstro lyd som treffer deg både i hjertet og i bena.

 • Nyt opptil 25 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling

  Nyt opptil 25 timer med musikkavspilling eller 5 timer med videoavspilling

  Philips tilbyr uendelig underholdning. Du får GoGEAR-spilleren med et kompakt, innebygd oppladbart batteri som gir langvarig kraft. Nyt opptil 25 timer med musikk eller 5 timer med videoavspilling på én lading. Bare plugg i strømkabelen for å lade opp spilleren – så enkelt er det.

 • LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  LikeMusic for spillelister med sanger som høres bra ut sammen

  Med LikeMusic kan du oppleve mer av musikken som du liker best – med bare ett klikk. Du trenger ikke å sortere gjennom musikkbiblioteket eller vente på tilfeldigheter. LikeMusic er en Philips-patentert algoritme som analyserer sangene i biblioteket ditt for å identifisere lignende musikkegenskaper. Disse egenskapene hjelper LikeMusic med å opprette smarte spillelister med sanger som høres bra ut sammen. Du trenger bare å klikke på en sang som du liker, og deretter klikke på ikonet LikeMusic – en spilleliste vises øyeblikkelig. Gi den et navn, og nyt den nye spillelisten – eller gjenoppdag sanger – på PCen eller GoGear-spilleren.

 • Rask opplading slik at du får 90 minutter med avspilling på bare fem minutter

  Rask opplading slik at du får 90 minutter med avspilling på bare fem minutter

  Av og til trenger du bare GoGear-spilleren hjemmefra til kontoret og tilbake igjen, eller på en kort løpetur – men du glemte å lade den kvelden før. Takket være Fast Charge, kan du ta farvel med frustrasjon og kjedelige turer uten musikk. Philips’ smarte og praktiske løsning lar deg koble GoGear til PCen eller USB-laderen i bare fem minutter, og til gjengjeld får du fantastiske 90 minutter med avspilling. Fast Charge virker slik at det lades ved et mye høyere strømstyrkenivå for å gi lithium-ion-batteriet ditt kraften det trenger på et øyeblikk – som holder musikken gående. 

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning for å organisere og vise mediefiler på PCen

  Mappevisning er en alternativ katalogvisning av GoGear-spilleren som gjør at du kan vise alle filene på spilleren som om den var en datamaskin. Når du velger Mappevisning, blir det like enkelt å åpne filer som støttes (dvs. musikk, bilder eller videoer), som det er å velge filen og trykke på avspillingsknappen.

 • Ørepropper i myk gummi for en komfortabel lytteopplevelse

  Ørepropper i myk gummi gjør at du kan nyte musikken på en komfortabel måte. Hver ørepropp er innkapslet i en myk gummihette og tilpasser seg formen og størrelsen på øret. Det blir som en myk pute, og du trenger ikke lenger å høre på musikk med hodetelefoner som er ubehagelige.

 • 1,8" fargeskjerm for jevn og intuitiv navigering

  Med fargeskjerm på 4,6 cm (1,8") kan du navigere enkelt i kontrollmenyen eller musikkfilene på GoGear-spilleren.

Se alle spesifikasjoner
 • Oppladbare batterier har et begrenset antall ladesykluser og må kanskje byttes ut etter en stund. Batterilevetiden og antallet ladesykluser varierer etter bruk og innstillinger.
 • Lagringskapasiteten er basert på 4 minutter per sang og 64 kbps med WMA- eller 128 kbps med MP3-koding.
 • 1 GB = 1 milliard byte, tilgjengelig lagringskapasitet vil være mindre.
 • Faktisk overføringshastighet kan variere i forhold til operativsystem og programvarekonfigurering.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i